Castraten

Hier op deze pagina staan de  Maine coons die van een rustig leventje mogen genieten
Soms word er ook wel een van deze poezen herplaatst vanwege het gedrag van de betreffende Maine coon.Het gebeurt nou eenmaal dat, er een poes of kater die geholpen is nogal de underdog wordt in de groep met potente dieren .
Als ik merk dat een van de katten echt niet gelukkig meer is dan besluit ik om te herplaatsen,omdat het voor de groep beter is als er meer rust is

Voor de desbetreffende Maine Coon is het ook veel beter en kan hij of zij nog jarenlang bij een ander gezin leven waar alle aandacht naar hen gaat.
Een herplaatser is een gezond ouderdier waar niks mee aan de hand is, en wordt in de regel gesterilliseerd of gecastreerd afgegeven.
Zelf vind ik het heel belangrijk dat ze voor alles een goed plekkie hebben waar ze hun hele verdere leven mogen blijven, en ik vraag daarom meestal 350 euro plus de kosten van de sterilisatie of castratie, dat ligt natuurlijk ook aan de leeftijd van de maine coon.

Begin volgende maand oktober 2019 is er weer een poes die herplaatst mag worden. Dit is een super lief dier  ze heet Elaine en is black tabby met wit ze is 3 jaar oud