GUESTBOOK

Daphne schreef op 13-11-2015 14:09

Beste mensen,

Ik wil jullie graag complimenten geven dat jullie een pracht cattery en prachtige Main Coons hebben, te zien op de foto’s! Ik ben al jaren fan van Main Coons, hun schoonheid, kracht en karakter. Sinds juni 2015 zijn ik en mijn partner trotse ” ouders” geworden van Storm, een kruising tussen Main Coon en Turkse Angora. Een prachtige poes, alleen nog zonder de kenmerkende lange vacht. Beetje jammer, maar we houden niet minder van haar.

Wanneer wij een 2e boefje erbij willen, denken we zeker aan jullie Cattery en prachtige kittens!  Ik ben nu al fan!

Met vriendelijke groet,

Daphne

Leonie schreef op 02-09-2015 10:22

Lieve onno en mj!!

Zoals altijd weer een feestje bij jullie!! Nogmaals bedankt voor mijn 2 Maines die ik nu al 2 en 4 jaar heb! Na lang denken, besloten om er eentje te laten dekken! Normaal zijn maine coons: lief, aanhankelijk, slim, zonder al te veel gekkigheid!
Maar deze veranderde na dekking in een leeuw, die niet met zich laat sollen?
Ondanks geknipte nagels, lieve woordjes van de bazin, die echt weet dat ze super lief is!
Dankjewel Onno! Jij hebt haar met handschoenen in t mandje gekregen!
Nu ligt ze hier, alsof er niks gebeurd is?? De liefste poes van de wereld te zijn??
Ik hoop dat een volgende dekking niet nodig is, hahahaha!

Super lieve mensen!
Dankjullie wel!
Voor mijn super mooie, lieve Maines !
Hopelijk rond 8-11 stuur ik mooie kitten foto’s!

Lieve poeze groet
Leonie

Martin Plomp schreef op 21-08-2015 19:25

Afgelopen Zondag kleine Sammi opgehaald, Kōsha kon nog niet mee vanwege een ontstekingkje.
Wat een geweldig beestje zeg, gelijk lief, zindelijk, hoop kattenkwaad maar toch aanhankelijk. Vandaag is hij herenigd met z’n zusje, nog heel erg bedankt voor het brengen trouwens, wat een leuk en lief stel zeg.
wij zijn echt heel blij met beide kittens en hopen dat ze nog lang in goede gezondheid bij ons kunnen blijven. Ik hoop dat jullie nog lang met plezier door kunnen gaan met het in stand houden van dit fantastische ras

Hartelijk dank voor alles en voor de hopelijk niet nodige nazorg

Tamara en Denny schreef op 11-05-2015 08:00

Hallo Marie-Joze,

Afgelopen zaterdagmiddag hebben wij onze kleine Frits opgehaald, wat een ontzettend lief en mooi mannetje is het. Hij heeft de gehele reis naar huis rustig liggen slapen. Thuis was hij gelijk enthousiast over het door jou meegegeven speelgoed. Wat zijn wij trots op ‘m! De andere katten vonden hem een klein beetje eng, maar inmiddels zijn het allemaal dikke maatjes met elkaar. Er wordt heel wat af gespeeld en af gerend.

Heel erg bedankt voor nog zo’n mooie en vooral lieve maine coon!

Groetjes,
Denny en Tamara
(en natuurlijk Fritsje, Karel, Miro, Indy en Charlie)

Marianne Wildeman schreef op 03-03-2015 16:04

Een tijd geleden, moesten we onze huis/tuin en keukenkat Blacky in laten slapen. Ze is bijna 18 jaar geworden en we missen haar enorm. Wij mijn man en dochter hebben ooit gezegt dat als onze kat komt te overlijden, we dan nu heel graag een Maine Coon wilden hebben. Het uiterlijk en hun karakter spreekt mij enorm aan. Op het internet ben ik eens gaan kijken waar de dichtsbijzijnde Cattery met Maine Coon was en kwam uiteindlijk uit bij Cattery Poespassion. Bij kittens te koop was nog een poesje waarbij stond dat ze beschikbaar/ optie was. Na te hebben geïnformeerd of er op korte termijn een kitten te koop zou zijn, kwam dit poesje vrij en hebben meteen een optie op haar genomen en bij bezichtigen , waren we meteen verkocht. Inmiddels woont Lacy zo heet ons poesje, alweer 2 weken bij ons en heeft ze het goed naar haar zin. Ze is ontzettend lief en wij moeten vaak om haar lachen als ze weer eens gekke kapriolen uithaald. Het leukste spel van haar is het spelen met een gewoon propje papier. Wij gooien deze voor haar weg en dan brengt zij het als een hondje weer naar ons terug. Zo leuk! Nogmaals bedankt Mariejoze, dat wij uiteindelijk de trotse eigenaars zijn geworden van onze Lacy.

Met vriendelijke groet Marianne Wildeman

Jantje Buma schreef op 12-01-2015 13:39

Het komt dichterbij,de geboorte van ons katertje,spannend,kijkener naar uit.
Groetjes van Hepke en Jantje uit Baflo,

Jan en Dineke schreef op 09-01-2015 10:18

Lieve Mariejoze en Anno,
Gisteravond weer van onze toekomstige huisgenoten en hun families kunnen genieten bij jullie thuis!
Het voelt bij jullie altijd heel warm en gezellig en dat komt door jullie gastvrijheid en ongedwongenheid. De katten én de honden zijn, naast het feit dat ze heel mooi zijn, erg lief en aanhankelijk. Ze laten zich gemakkelijk aanhalen. Geweldig!
Ik vind het een feest om bij jullie te mogen komen!
Heel erg bedankt hiervoor!
Groetjes, ook namens Jan, Dineke

Tineke Uilenberg schreef op 06-01-2015 13:45

Wij zijn zo blij met onze uitbreiding van de familie,  wij hebben Vanilla en Bink bij Mariejoze vandaan mogen halen. Het zijn heerlijke, gezellige katten en niet in waarde uit te drukken.
Ben je er eenmaal aan begonnen dan ben je besmet met het Maine coon virus. Het is dan ook weer verleidelijk als je hier op deze mooie site komt kijken en je leest dat er weer kittens in aankomst zijn. Dan gaat het wel weer kriebelen maar op dit moment gaan we eerst nog genieten van Vanilla en Bink. Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen.

Nog een keer bedank voor onze 2 boefjes en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2015 mag dat een prrrrrrrrrrrrrrrrima jaar gaan worden. Knipogen

liefs Tineke en Manon.

Christel en Daniel schreef op 29-12-2014 20:04

Hoi Mariejoze  en Onno
Wil jullie via deze weg nog eens bedanken voor het hartelijk ontvangst
Jullie hebben prachtige poezen, en zijn in de wolken , dat er binnenkort eentje of zelfs twee
naar ons mag komen 🙂 het was de rit van 8 uur meer dan waard!
Zalige feestdagen , en alle goeds voor 2015

 

Loes Lamberts schreef op 23-12-2014 15:55

Hallo Mariejoze,

Dank je wel voor je reactie.
Zo gauw de gelegenheid zich voor doet meld ik me.
Fijne feestdagen.

Mvg. Loes

Catterypoespassions, schreef op 21-12-2014 19:42

Hallo Loes,
Dank je voor het compliment.over mijn site

Ik kan jullie email NIET terug halen, maar je kunt zowieso een afspraak maken om eens op bezoek te komen , en mijn cattery bekijken
Met vriendelijke groet Mariejoze

Loes Lamberts-Jansen schreef op 21-12-2014 14:27

Hallo,

wat een mooie en enthousiaste site! Sprak ons erg aan.
We proberen hier en daar informatie te verzamelen. Is het ook mogelijk jullie cattery te bezoeken zodat we ze in levende lijve kunnen bewonderen?V

Annet schreef op 26-11-2014 08:01

Hallo, zocht informatie over main coon en kwam op uw site terecht.
Wauw, heb alle foto’s eerst eens op mijn gemak bekeken en ben onder de indruk van de uitstraling van deze dieren. Waarschijnlijk begin ik nu last te krijgen van het main coon virus. Heb altijd oudere asielkatten gehad en heb er nu nog eentje maar ben mij aan orieenteren voor kitten met een duidelijke herkomst ook al hoeft het moeders mooiste niet te zijn, het gaat mij meer om karakter.
Ga hier nog eens rustig over nadenken want een dier ‘neem je niet zomaar’, het moet in mijn beleving weloverdacht zijn.
Zal nog regelmatig uw site bezoeken denk ik en u mag ook trots zijn op uw site.

Nog heel veel vreugde en plezier gewenst met uw ‘dieren familie ‘

Groetjes van annet van den heerik

catterypoe schreef op 08-11-2014 16:31

Hallo Marie

Ik kan je niet emailen , probeer mij een berichtje te sturen via contact

Met vriendelijke groet Marejoze

Marie schreef op 18-11-2014 12:23

Ik ben al van augustus 2014 me aan het verdiepen in de main coon ! En hier heb ik alle vragen gevonden die ik over dit ras moest weten ! Zeer tof ! Maar toch een vraagje ! Ik ben namelijk uit België en geloof het of niet ! Ik vind geen fokkers hier . Nederland is nu ook wel niet het einde van de wereld maar toch ! Kan je me helpen aan een goeie fokker in België en nog het liefst in west vlaanderen ?

Davey van Ham schreef op 28-10-2014 20:46

Wauw, wat een goede en duidelijke site. En de poezen zijn echt geweldig, heel mooi. Ik ben mezelf aan het verdiepen in de maine coon. Ik vind het een prachtige soort.

Rian Dirks schreef op 09-09-2014 18:18

Mariejoze en Anno hebben ons opnieuw blij gemaakt met twee prachtige leuke kittens! Nadat wij in maart Coontje en Twinkel hebben opgehaald zijn nu ook Droppie en Tokkel bij ons komen wonen. We zijn nu ruim een week verder en ik ben er verbaasd van hoe snel alle dieren weer hun plekje gevonden hebben.
Tokkel en Droppie zijn kerngezond, speels, aanhankelijk en sociaal. Beiden zijn ze graag bij ons in de buurt, ze liggen op schoot of naast je op de bank. Waar wij zijn, zijn ook de kittens. Aan het gedrag van deze toppers is te zien dat ze aan aandacht en verzorging niets tekort zijn gekomen in de eerste belangrijke weken van hun leven!
Mariejoze en Anno, wij zijn jullie enorm dankbaar!

Rika Steendam schreef op 19-08-2014 16:32

Prachtig wat een mooie site ,wij zijn ons aan het verdiepen in de main-coon we vinden ze prachtig als we zover zijn dan komen we na jullie toe.
Prachtige kittens super mooi.Zoenen

groetjes Rika Steendam

Tineke Uilenberg schreef op 11-08-2014 18:29

WONDERLIJK!!!!!!

Vandaag bij Mariejoze geweest om naar onze Bink te kijken, zo’n lieve kleine poekie…. En dan ga je even een bakki thee drinken en dan gebeurd het. Ik was samen met mijn dochter gekomen, ook zij liep daar tussen de poezen. Er loop daar een poes genaamd Vanille die niet makkelijk bij vreemden of kids komt. Toch gebeurde er iets verwonderlijks, Manon ( mijn dochter van 9jr) liep naar Vanille toen ze liet ze het toe om der te aaien. Ook als Manon der riep kwam ze naar der toe, ze had Manon uitgekozen om haar baasje te zijn. Ik denk dat deze twee, grote vriendinnen worden.
Ik en Mariejoze waren verbaast en was zeker overdonderd door deze ontmoeting, zo zie je maar weer dat het heel raar kan lopen. Zo kom je voor om naar je kitten te komen kijken en zo heb je nog een hele lieve poes erbij.

Geweldige middag was het vandaag. 11-08-2014.

angelique schreef op 16-07-2014 14:42

Hallo, hoe kom ik in contact met jullie? Gr angelique

Traseco Zwolle schreef op 30-06-2014 14:22

Goede middag
Ook via uw gastenboe wil ik u graag
Laten weten dat. DUO KRUIDEN ELIXER nog tedege bestaat.
U kunt het kopen via onze web shop of via de officiële wederverkoop adressen.
Zie óók www.Traseco.nl

Hartelijke groet en succes met uw cattery.

Herman Strikkers

Smithe693 schreef op 20-06-2014 14:53

Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also a specialist in this topic so I can understand your hard work. eeggcbaefgdbddeg

iris schreef op 29-05-2014 18:20

u hebt een hele mooie site, met mooie main coon poezen/katers! wij zijn voorzichtig aan het zoeken naar een mooie maine coon, uw site staat zeker bij mijn favorieten en we houden de nestjes in de gaten!

Pharma455 schreef op 24-05-2014 13:23

Very nice site! [url=http://opeaixy2.com/qsqsrqa/2.html]cheap goods[/url]

Pharme569 schreef op 24-05-2014 13:22

Very nice site! cheap goods

Smithd193 schreef op 23-05-2014 21:27

I like this site its a master peace ! Glad I observed this on google. The definition of a beautiful woman is one who loves me. by Sloan Wilson. fdfbdegdgdekgedf

Dicky schreef op 02-05-2014 20:13

Nog 17 nachtjes en dan kunnen we de mooie mannen eindelijk ophalen.
Het aftellen is nu echt begonnen!! Lachen

Tot snel.

Groetjes Dicky

Bezoeker schreef op 25-04-2014 12:43

Hello, just a quick note to tell you that your cats are beautiful, you feel through your WebSite, you do this with passion and love! Your cats are very lucky and we see that they are happy!
Pleasure …Lachen
Emilie

danielle schreef op 21-03-2014 07:15

Nog een paar weekjes dan gaan we onze poesen meisje  ontmoeten en bewonderen!!! Kan haast niet meer wachten ben zo benieuwd naar haar 🙂 en natuurlijk naar de andere katten en foksters 🙂 we wachten hier in spanning af

gr danielle

Meldpunt Schadelijk Geluid schreef op 15-03-2014 21:54

Een pieptoon dat niet iedereen kan horen zorgt voor grote burenruzies. Vooral jongeren en kinderen hebben veel last van geluiden van een kattenverjager. Een klein piepkastje dat met een geluidsbox in de tuin kan worden neergezet. Met een harde pieptoon van 140 decibel (hoogfrequent geluid) zouden katten uit de tuin worden gehouden. Omdat jongeren deze pieptoon ook kunnen horen worden zij eveneens uit de tuin gehouden. De pieptoon is zeer pijnlijk aan het gehoor en zorgt o.a. voor oorsuizingen, oorpijn en hoofdpijn. Het geluid is volgens diverse KNO artsen schadelijk. Meer informatie kunt u inwinnen op http://www.pieptonen.nl

Freddie en Nadine schreef op 13-03-2014 11:49

Het vorige bericht miste een deel
Mariejoze en Anno jullie hebben het mooi voor elkaar een super mooie tuin en prachtige coons jullie zijn super lieve en gastvrije mensen ,.. reageren altijd op mails of berichten ,… gewoon “top” en natuurlijk Storm ook een pracht van een beest ,…
en nu nog ff wachten tot onze kitten zover is om te verhuizen
lieve groetjes van ons

Freddie en Nadine schreef op 13-03-2014 11:39

Super mooie coons hebben jullie waardoor de keuze ook heel erg moeilijk is als er kittens zijnTong uitsteken

nancy cazaerck en philippe van schreef op 04-03-2014 10:02

hallo mariejoze,

dit is iets voor je gastenboek…je weet hoe IK over jou denk maar hier de wijze woorden van philippe,mijn zoon van 23:

“ik vind mariejoze,wat iedereen ook mag zeggen, een goede fokster waar het erg proper is en gezellig om te zijn,de katjes zijn goed verzorgd, wanneer er iets fout gaat zet ze dit recht,ook door anderen reeds bevestigd en…….ik vind haar zeer lief en ze is jouw vriendin sinds lang mama!

lieve groetjes,

nancy

Rian Dirks schreef op 03-03-2014 19:33

Sinds ruim een week wonen de broer en zus van Willem bij ons. Coontje en Twinkel hebben hun plaatsje tussen de rest van de dieren veroverd. Wat is het een mooi spannetje samen! Ze worden bemoederd door onze twee jaar oude Coon poes Nala, die door dik en dun gaat voor ze.
Twee weken voor de komst van Coontje en Twinkel is Immortel bij ons komen wonen. Ook Immortel heeft het naar haar zin. Ze heeft het huis ontdekt en weet hoe het kattenluik werkt. Ze volgt de zonnestralen over al het speeltuig in de tuin.
Het is ons opgevallen hoe goed dit drietal is opgevoed door Mariejoze, Anno en de kinderen. Immortel en de kittens hebben heel veel aandacht en zorg gekregen want ze zijn ontzettend lief en sociaal. Schuwheid hebben we niet gezien, ook met een huis vol visite zoeken ze aandacht van onze vrienden en vermaken ze ons met hun kapriolen.  Ze zijn direct bevriend geraakt met onze hond Jottum, vanaf de eerste dag drukten ze de neuzen tegen elkaar en is de vriendschap ontstaan. De gezondheid van het drietal is subliem! De buikjes waren goed gevuld. Alle drie wisten ze de kattenbak direct te vinden. Kortom, wij zjn heel erg bij met onze huisgenoten.
We zijn blij dat we Mariejoze hebben gevonden, en bedanken haar voor alle goede zorgen.

Frank en Rian

Davide Borensztajn schreef op 27-02-2014 12:04

Nadat mijn 18 jarige Maine coon Kees overleed dacht ik meteen nooit meer een nieuwe Maine Coon,ik kan nooit meer zoveel houden van een ander!
Totdat ik op de webside van MarieJoze terecht kwam!!!!!!! Wat een prachtige en vooral karakter Katten!
Meteen gebeld en een uur aan de telefoon gezeten en een afspraak gemaakt!
Een warm bad waar je binnen komt overal hele grote en mooie katten en een schat van een hond (storm)
en het huis brandschoon,ik wilde niet meer terug naar huis!

Een week later hadden we Polypassion Bear (Klaasje) wat een ongelofelijk lief en prachtig dier,vooral die schattige wantjes.
Alle vragen die ik toen over hem had werden geduldig beantwoord.
Na 13 weken wachten hebben we Polypassion Willem bezorgd aan huis.
Nu 4 dagen in huis en weer zo lief en mooi en wat een hoop teentjes! (voor en achter).
Ze moeten nog even wennen aan elkaar, zo wil Willem aan de borst bij Klaas en moeten de slaapplaatsen opnieuw verdeeld worden (dus alle 2 in bed)
Ik wil via deze weg nog even zeggen dankjewel MarieJoze voor deze 2 mooiste en liefste Maine Coons
van de hele wereld!

Heel veel liefs Davide,Paul, Klaasje,Willempje

Action Cat`s A Monika Scherer schreef op 15-02-2014 14:49

Ich wollte mich für den netten Gästebuch Eintragbedanken-
Und möchte Dir auf diesem Wege sagen das Du auch sehr schöne Coons hast.
Na ja wer weis eventuell kommt ja einmal ein Action Cat`s Kitten zu Dir man weis nie 😉
Alles liebe für unser gemeinsames Hobby Monika und die Cat`s Knipogen

Familie Kooiman schreef op 14-02-2014 21:32

MarieJoze zocht een nieuw huis voor poes Onna Rampage (11-04-2010) en wij zijn de gelukkigen die Onna mochten komen ophalen.
Onna woont nu een week bij ons en we zijn geweldig blij met haar. MarieJoze had niets teveel gezegd over Onna, want ze is inderdaad een geweldig lieve en leuke poes en zo heerlijk knuffelig, precies waar onze familie van houdt. Bovendien is ze keurig opgevoed: ze bedelt niet als wij eten en dat is heel prettig!

Voordat Onna de cattery ging verlaten, is ze gesteriliseerd en een week later hebben wij haar opgehaald. Na een paar dagen zijn we met Onna even langs onze eigen dierenarts gegaan om te zien of de wond goed geneest. De arts heeft ook een controle gedaan van het gebit en hart en longen geluisterd; alles was prima! Een prachtige Maine Coon vond de arts, ze was onder de indruk van Onna èn van de fokker. Ze heeft de documenten (testen etc.) bekeken die wij van MarieJoze hadden meegekregen en daaruit concludeerde ze dat Onna bij een uitstekende fokker vandaan komt die veel zorg besteedt aan haar dieren. Complimenten van onze dierenarts!

Onna is nu een week bij ons en het gaat heel goed met haar.
Wij genieten erg van haar en we hopen dat ze bij ons nog een lang en gelukkig leven heeft!

Wilbert, Esther, Ruben, Lucas, Noah Kooiman

Catrin schreef op 29-12-2013 02:20

Hallo,
Ich bin hier gelandet und wollte nicht gehen ohne euch und euren 4 Beinern einen lieben Gruß zu hinterlassen.
Tolle Homepage und Klasse Katzen.

Ich wünsche weiterhin alles gute für Ihre Zucht.

Viele Grüße
Catrin & Cat (www.hopicoon.com)

Jacqueline en Bob schreef op 28-12-2013 08:27

Dag Mariejose,

Onze Saar wordt nog steeds groter (moeder Rhani). Ze is ondertussen ruim 7 kg en dikke vrienden geworden met onze Teun (Brits korthaar) en Gijs (Scottish Fold).
Het is een superlieve en erg ondernemende poes! Ze vindt alles gezellig, is voor niets en niemand bang en wil het liefste de hele dag bij ons in de buurt zijn.
Het zilver van Rhani is heel mooi doorgekleurd, het lijkt alsof deze kleur steeds sterker naar voren komt.
We genieten heel erg van onze Maine Coon.

Goede jaarwisseling.

Jacqueline en Bob

Carmen schreef op 20-12-2013 20:58

Wir wünschen euch erholsame Weihnachtsfeiertage und ein wunscherfülltes neues Jahr 2014! 

Carmen..fam…und die Kremsvally´s CoonisZoenen

Martina Stark (eastoutback) schreef op 01-11-2013 20:06

Hallo,
bin beim surfen auf ihrer Homepage gelandet und hab ihre Polys bewundert.

Bin schon sehr gespannt auf ihren nächsten Poly Wurf.

Wünsche noch viel Spaß beim gemeinsamen Hobby.

Martina Stark und die Eastoutback Crew
www.eastoutback.de

Carmen Kremsvally´s Maine Coon schreef op 27-10-2013 13:17

Hallo liebe Marie!

Wir danken dir sehr für die 2 außergewöhnlichen Katzen!Stoer
Sind sehr froh darüber, dass wir uns nach langer Überlegung für die 2 kleinen Poly’s entschieden haben;
Sie sind entzückend und sehr zutraulich!
Uns hat es sehr gefreut, dass du die Kätzchen zu uns gebracht hast und freuten und über euren Besuch in Österreich!
Danke auch Kelly und Anno Schamen

Leonie schreef op 21-10-2013 16:08

Hoi MarieJoze. !!

Bedankt voor Scream, ze doet haar naam eer aan!
Ze is een zeer lieve poes! En gilt het huis bij elkaar als ze Pat of mij niet ziet!
Ze heeft ’n leuk ander karaktertje dan Velvet (die we alweer drie jaar geleden) van je gekregen hebben! Kortom 2 lieve schoonheden, die we niet willen missen!

Ik hoop je in het voorjaar weer te zien!! Om Velvet te laten dekken door Kareltje!

Bedankt voor de goede raad, adviezen en tips!!

Tot snel!!
X Patrick en Leonie

Jan en Gina Wieringa schreef op 20-10-2013 10:12

Hoi Marie Joze,
zoals beloofd bij deze ook een berichtje in het gastenboek.
Chloë is nu twee dagen bij ons en al helemaal gewend en ontzettend boevig.
De krabpaal vind ze helemaal geweldig hoe hoger hoe mooier.
Alleen vind ze onze ragdoll Lara nog maar een raar ding , ze weet nog niet echt wat ze daar nou van moet vinden wel leuk en interresant maar toch ook nog wel een beetje eng.
Haar grootste hobby ’s nachts is het wegpikken van Gina haar papieren zakdoekjes (daar zit zo”n mooi ritselzakje om)van het nachtkastje en o wat een lol als vrouwtje er achter aan moet om ze terug te pakken.
De eerste twee nachten heeft ze lekker bij ons in bed geslapen en dat vond ze helemaal het einde, ze kruipt dan lekker tegen je aan en valt als een blok in slaap, alleen de eerste nacht was het even wennen dat ze toch echt boven op het bed liggen en niet er onder, tja dan ben je ineens wat kwijt en dat is dan even schrikken he maar ook dat had ze snel door.
Verder eet ze goed al vanaf het eerste moment en is het echt een troetelbeertje die niks liever doet dan knuffelen en alles wil weten wat je doet en zich dan ook overal mee bemoeid.
we houden je op de hoogte en zullen je t.z.t. wat foto’s sturen als ze groter wordt.
Groetjes Jan en Gina.

Michel Topma schreef op 14-10-2013 17:03

Hallo Mariejoze,
Ik ben zo tevreden met mijn maine coon.
Hij is zo lief en groot en vooral een knuffelbeer.
Wil jullie nogmaals bedanken voor mijn mooiste en liefste kat die ik bij jullie heb gehaald.
Groetjes Michel

Angelique schreef op 12-10-2013 20:43

Dit is de eerste keer dat ik uw site bezoek, en ik ben erg onder de indruk hoe mooi en professioneel het eruit ziet!
Mijn vriend en ik zijn op dit moment nog bezig een huisje te zoeken, maar zodra we een tijd samenwonen komt er zeer waarschijnlijk een lieve kat bij. Ik heb in het verleden een Maine Coon gehad en vind ze prachtig en lief.  Hopelijk gaan jullie nog lang door met de cattery en kunnen we over een tijd bij u op bezoek voor een lieve kitten.

groetjes Angelique

Jenny en Anies schreef op 23-09-2013 09:38

Goedemorgen Marie-Jose,Anno en Kelly.

Even een berichtje uit Assen om jullie te vertellen hoe
blij wij zijn met onze katertje Dunjah.
Hij woont nu een week bij ons en het gaat geweldig goed.
Het is een kanjertje, lekker ondeugend en ooo zooo lief,
echt een stoere mainecoontje.

Vele groetjes, poezeknuffel
Jenny,Anies en Dunjah

Heleen & Wesley schreef op 24-07-2013 09:30

Hallo Marie-Joze en co,

De twee kittens die wij sinds +/- drie weken in huis hebben, Floyd en Kyra, zijn echt geweldig! Het zijn prachtige beestjes en de kraag en dikke staart komt nu al naar voren! We zijn erg blij dat we toch twee hebben genomen. Ze hebben heel veel aan elkaar en zijn altijd bij elkaar en daarnaast ook erg aanhankelijk. Overal waar we heen lopen in huis worden we gevolgd. Ze zijn heel erg knuffellig en komen vaak met z’n tweeen op schoot zitten bij ons. Daarnaast kun je ook echt alles met ze doen. Ze worden nooit boos of halen uit. Alles kan en is prima. Kyra is echt een voorbeeldig beestje en ze luistert uitstekend! Floyd is juist het boefje in huis. Eerst ondeugend zijn en daarna zo schattig kijken, dat kan hij wel!

We hebben elke dag ontzettend veel plezier van deze beestjes en zijn er heel erg blij mee! Ontzettend bedankt!

Groetjes,
Heleen en Wesley

Fam. Schoenman schreef op 30-06-2013 18:59

Heb jullie site bij mijn favorieten toegevoegd.  sinds een jaar hebben we een ragdoll, er was toen al spraken van, eerst een ragdoll? of toch eerst een maine coon?…..dan graag een maine coon bij jullie, wauw!. naar veel cattery,s bekeken te hebben springen jullie er echt uit!.

Tot ZiensLachen!

Astrid schreef op 21-06-2013 16:58

Hoi MarieJoze!

Shifra Cailin is nu alweer een paar weekjes bij me en wat doet ze het goed! Ze weegt al 2,2 kg! Ze smult van haar Maine Coon-brokken, vers runderhart en Almo Nature (kip, tonijn, gekookt ei).

Mijn Cocker Spaniel is haar grootste vriend. Ze stoeien, knuffelen en slapen samen. De 2 volwassen katten vinden haar ook erg gezellig.

Ze is het liefst de hele dag op het grote balkon, ze kijkt haar ogen uit en oefent haar jachtkunsten op alle voorbij waaiende blaadjes.

Het is een heerlijk poezeke!

Groetjes,
Astrid / Shifra Cailin xxxxx

Astrid schreef op 11-06-2013 07:37

Hoi MarieJoze!

Nou, Shifra Cailin woont alweer een week bij me en ze gaat als een speer! De 2 volwassen poezen accepteerden haar al na een dag en de hond direct. Ze vond de hond eerst wel erg druk en blies veel naar hem met hoge ruggetjes, maar ze had al gauw door dat ze niets van hem te vrezen heeft. De eerste nacht heeft ze op de bank in de woonkamer geslapen, maar ’s ochtends raakte ze een beetje in paniek. Dat ging over toen ik haar bij me in bed nam. “Oh, dus hier zat je verstopt” leek ze te denken. Meteen de volgende avond wist ze me te vinden en kroop bij mij en mijn hond (die ook op mijn bed slaapt) in bed. Ze slaapt het liefst in het holletje van mijn nek, luid spinnend. Ze reageert nog steeds op dat POEZEPOEZEPOES wat jij haar hebt geleerd. Ze komt keihard aanrennen als ze het hoort! Haar naam had ze na een dag al door. Ze komt ook echt als ik haar roep en ze begroet me als ik thuis kom, net een hondje. Het liefst ligt ze op haar rug als een baby in mijn armen, dan is het spinnen echt oorverdovend! Vooral mijn Noorse Boskat reageert erg lief naar haar, als een grote zus. En zelfs mijn onzekere kater kan veel van haar hebben, ze mag zelfs uit zijn bak meeëten en blaast niet eens als ze met zijn staart speelt. Ze zit nu echt in een fase van “ik ben een gevaarlijk roofdier en ik ga denkbeeldige prooien verschalken”. Die prooien zijn vooral de poten van de hond, haha! Die laat het allemaal toe en knuffelt haar maar weer eens. Eten gaat ook heel goed. Ze eet goed haar maine coon brokjes die de hele dag voor haar op het aanrecht staan (klimt ze zelf op via de bewaarton die ernaast staat) en ’s avond krijgt ze Almo Nature voor kittens (gekookte kip, tonijn, ei) erbij. Brokjes eet ze ook de hele avond gewoon door. Het grote balkon (afgeschermd, 15 meter lang met breed terras) vindt ze helemaal fantastisch. Ze kijkt naar de vogeltjes in de grote boom die voor het balkon staat (ik woon maar 2 hoog), de mensen die voor de flat langslopen, ze jaagt op rond waaiende blaadjes. Ze kan er onbeperkt op komen en zit daar veilig. Kortom, Shifra Cailin heeft het wel naar haar zin hier en ik geniet elke dag van dit bijzondere poezekind!

Groetjes,
Astrid + Shifra Cailin

Marc en Charmaine schreef op 06-06-2013 12:48

Hai Marie joze,

Wat een prachtige nieuwe kater heb je en wat een gave naam ;);) karel! Hoe stoer!
Je buitenverblijf is echt te gaaf! Als ik bij je kom kitten snuffelen ga ik die eens uitgebreid bekijken hoor 😉
Mooie website en prachtige katten! toppie hoor 🙂

Groetjes van Marc en Charmaine van cattery Toruk Makto

Yo schreef op 02-06-2013 04:03

Zoenen He lieve neef en nicht!!
Het zijn weer plaatjes die jullie hebben gekregen, nou ja jullie je begrijpt me wel.
Ook ik wil een berichtje plaatsen, want de wereld mag weten wat voor super beestjes jullie fokken.
Syl en ik zijn zo blij met Fidel de kleine boef, en ja ook ik ben besmet geraakt.
Het is niet zo, dat ik andere poezen niet meer leuk vindt, maar Fidel is echt mijn maatje.
Roep ik hem hij komt er meteen aan ook al zit hij achter in de tuin en ben ik binnen.
Zeg ik, pak je muis hij doet het, het is net een hond.
Lekker ondeugend en oh zo lief en hij heeft geen idee hoe groot hij is, want hij doet het in zijn broek voor onze huisbitch.
Nee, Anno Tong uitsteken niet Syl, maar onze rode poes.
Nou lieverds wij komen weer gauw jullie kant op om al het moois weer te bewonderen.

Hele dikke kus Knipogen en tot gauw.

Liefs
Syl en Yo

Jeannette schreef op 29-05-2013 14:21

Wauw,Esmee is echt ‘mijn Droompoesje’!!
Prachtig!
vr gr
Jeannette

Jeannette schreef op 29-05-2013 14:19

Hallo Anno en Marie-Jose

Jullie zeggen:’Vaak worden deze kittens verkocht op marktplaats voor minder geld en U bent naderhand in het bezit van een gewone huis en tuin keukenkat. En uw geld kwijt’.

Vind dat jullie Prachtige Maine Coon’s hebben……
Mooie foto’s vd Kittens en je kan je duidelijk hun karakter zien!

Zelf heb ik 1 Maine Coon Poes–Prachtig om te zien met het’echte’ Karakter.
Zij heef Geen stamboom.
Heb,later, op Marktplaats een Maine Coon Kater gekocht  Met stamboom en is
vanaf de 1ste dag bij mij ziek geweest. Heeft veel verdriet en geld gekost!
Je moet dus  geen leek zijn,als je een Maine Coon koopt
En heb ik gratis bij een mevrouw kunnen plaatsen,waar hij vrij naar buiten kon.
Helaas na 1 jaar overleden………
.
De kattenvereniging doet er niets aan–niemand doet er iets aan ‘broodfokkers’.
>>>>Je bent gewoon je spaargeld kwijt!<<<<<>Mijn Maine Coon poes heeft 2 nestjes gekregen met Kruising Kittens
van mijn kortharige kater. Daar zaten bijna voor de helft halflangharige bij.
Super goed Karakter en Super Mooi om te zien!
Kan jullie mening dus niet delen dat het ‘Gewone huis-tuin-keuken katten of tewel Europese
Kortharen’ zijn!
Iedere kat heeft zijn ‘eigen Karaktertje,dat vind ik juist zo GEWELDIG van katten.

<<<<<><<<<<><<<<<><<<<<>Vriendelijke Groetjes
Jeannette

<<<<<><<<<<><<<<<><<<<<><<<<<><<<<<>.

<<<<<><<<<<><<<<<><<<<<>

<<<<<>

Marcel en Inger schreef op 14-04-2013 11:25

Ook wij zullen uiteraard een berichtje in jullie gastenboek plaatsen!

Over 1.5 maand mogen wij onze 2 katertjes Kimi en Lewis ophalen. 3 weken geleden voor het eerst op bezoek geweest bij MarieJoze en wat hebben we genoten. Het was voor ons de eerste keer dat we een cattery bezochten. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en we hebben gezellig gekletst en 2 prachtige pluizenbolletjes uitgezocht. Het was super! Lachen

We kunnen niet wachten tot het zover is!

Tot het volgende bezoek!

Groetjes van Marcel en Inger

 

Carmen Kremsvally´s Maine Coon schreef op 18-03-2013 11:53

Hallo liebe Marie und Anno

Ich  find keine worte zum euren  Zakay
habe die neue fotos von ihn gesehn er ist ein hammer
so tyvoll und so schön ist geworden und seine kitten sind auch bezauberndStoer
ich denke Zalina ist auch so hübsch

Alles liebe Carmen und CatsZoenen

http://www.von-burgfrieden.de schreef op 16-03-2013 20:51

Hallo,
bin durch das Gästebuch von Carmen auf Eure Hompage gekommen und habe den wunderschönen Zakay gesehen!
Zakay sieht aus wie seine Mama……..Wünsche euch viel Spaß mit eurer Zucht:))
Viele Grüße
Renate und die Burgfrieden Cats

Carmen schreef op 10-03-2013 08:51

Hallo liebe Marie!

Wir ich sehe war schon Zakay sehr tüchtig.Stoer
Gratuliere zum eueren süßen kitten
Ich hoffe bist gehts euch allen gut

Alles liebe Carmen und die Kremsvally´s Cats

pamela schreef op 24-02-2013 11:24

Hartelijk gefeliciteerd met deze prachtige kittens!!!
Wat een prachtige blauwe kater…….zucht…

liefs, Pamela & Heidi

Paula – Puk en Terry schreef op 20-02-2013 18:12

Hoi hoi,

Wat een prachtige kittens, jeetje wat zijn ze mooi, ik ben helemaal fan geworden van die blauwe kleur. Heel geluk met je nieuwe kittens, veel liefs voor je poezels. En Gaya ik vond haar al super leuk en mooi toen ze nog kitten was, maar wat groeit die mooi op, prachtig. Kan je met recht trots op wezen. Een nichtje van mijn mooie Puk.

Groetjes,
Paula en een kus van Puk en Terry

pamela schreef op 02-02-2013 17:02

Hoi Mariejoze,

zet ons maar op de wachtlijst voor een kitten van Gaya 🙂 Mooie poes zeg!
Verrast

Groetjes Pamela

Astrid schreef op 13-01-2013 10:32

Hoi Mariejoze,

Carma is nu een week bij ons en het gaat heel goed. Ze heeft het erg naar haar zin. Het is een heerlijke knuffel.  Ze ontdekt veel nieuwe dingen. Nu zit ze naar buiten te kijken naar de sneeuwvlokjes.
En zoals je al had gezegd, mag ze graag op schoot liggen.
De hele familie geniet van haar aanwezigheid.

Groetjes en een knuf van Carma

Astrid en Bert

Hermien schreef op 01-01-2013 13:58

FF een berichtje van Boaz……..
Wil jullie en m’n kattenvriendjes, een fantastisch 2013 wensen!!!!!!

Dikke Knuf Boaz Stoer

Carmen schreef op 20-12-2012 05:33

Hallo liebe Marie & Anno

Wir wünschen euch allen ein Schöne Weinachtszeiten ein Guten Rutsch
und viel-viel Glück  InNEUES JAHR !!!!!!

Alles liebe Carmen und die Kremsvally´s CatsZoenen

Margriet schreef op 01-12-2012 15:55

Hoi,

Bedankt voor de uitgebreide toelichting over polydactyl. Ik heb een tortie PD 4wd een poes van nu 4 maanden oud. Verder nog 3 andere MC, twee katers en nog een poes.Ik vind polydactyl echt prachtig. Ons poezemeisje kan met haar kleine handjes meer dan de 2 grote jongens! Ze kan deuren opkrijgen, dingen vastpakken en hoger springen. Je hebt een prachtige site gemaakt met veel informatie en duidelijke foto’s van de kittens. Daarvoor mijn complimenten.
Groetjes, Margriet

Carmen schreef op 27-11-2012 09:39

Hallo Liebe Marie !

Immer wieder bin ich auf euere schönne Hp die kleinen zu bewundern.
Gratuliere zum die hübschen kitten.Sind bezauberndOnschuldig
Zakay und auch Zalina haben sie sich sehr gut entwiekelt,das freut mich.

Bis Bald Carmen & Cats vom Kremsvally´sStoer

Paula / Puk en Terry schreef op 17-10-2012 05:50

Ooooooooo, wat een schatjes allemaal, wat een prachtige blauwe kater heeft Onna gekregen. Ben helemaal verliefd, je hebt zo’n prachtige hobby, tis dat ik de plek er niet voor heb, wat anders hahahahaha. Heel veel succes met het groot brengen van de kittens, geniet ervan.

Groetjes aan je man en Kelly

Gr,
Paula en kus van Puk en Terry
Xx

sophie & dick schreef op 07-10-2012 18:15

Beau feliciteerd zn zus lotus met dr kleintjes en hoopt dat alles goed gaat met allen

grtKnipogen

Bianca Hofman schreef op 25-09-2012 21:11

Hoi hallo

Via Yolande ben ik achter jullie site gekomen en de waanzinnig mooie wondertjes die jullie leven verrijken.
Al een aantal weken ben ik mij aan het inlezen op internet over deze prachtige katten maar wist helemaal niet wat ik zag toen ik de foto’s van Skittels en Tracy zag.
Al zijn alle Maine coon’s die ik op jullie foto’s zag, schitterend!

Nu weet ik zeker dat ik dubbele diensten ga draaien om ook ooit eens op een dag, de gelukkige eigenaar(of eigenlijk werknemer) te mogen worden van zo’n magisch mooi wondertje!!

Dankjewel Yo!

vriendelijke groet,
Bianca

Paula / Barendrecht – Puk en schreef op 13-09-2012 09:17

Hoi,

Wat een prachtige kittens, wat een dotjes, en wat een mooie aanwinsten heb je uit Oostenrijk, prachtig Tong uitsteken

Leonie van Til schreef op 09-09-2012 15:51

Hallo MarieJose,

Cassius is inmiddels al weer een poosje bij ons, hij heeft het hier prima naar zijn zin en word best een beetje verwend.
Het is een pracht dier, en we genieten van elk moment met onze mooie polydactyl maine coon kater!!

Groetjes Leonie en Sander

Sebastian en Lotte schreef op 11-08-2012 21:10

Beste Mariejose,

De maine coons ( sean connery en nicolas cage ) hebben het gigantisch naar hun zin bij ons en we genieten elke dag van hun. We hebben wel hun namen veranderd naar Moos en Boris.

Anita schreef op 19-07-2012 16:50

Hallo, ik vind jullie maincoons geweldig. Kijk met smart uit naar het nieuwe nestje. Ben toch zeker al een keer of zes op de site geweest vandaag. Ik wacht rustig af. Groetjes Anita

Sonja Roemer schreef op 10-06-2012 16:10

Hier een berichtje uit Zaandam,het gaat helemaal geweldig met Eros! Nog geen week hier en hij is al helemaal thuis en speelt al met onze 2 volwassen katers. We kunnen hem al niet meer missen! Dank je wel en tot horens!! Groetjes, Sonja

Nicola Caverle cattery namadre schreef op 08-06-2012 05:40

hoi Mariejoze,

wat een mooie en informatieve site, en wat een beauty’s van katten en kittens..groetjes uit Mierlo.

signore teresa schreef op 05-06-2012 16:20

complimenti………dall’Italia.
KnipogenLachen

Sabrina snel schreef op 29-05-2012 17:21

Hallo, wat een mooie serre hebben jullie aangebouwd en wat is humvee prachtig geworden, ik ben je email adres kwijt. Met hotspot en hintje gaat het goed, het zijn mooie dames geworden. We zijn alweer opzoek naar een nieuwe krabpaal, nu hadden jullie een adresje kan ik die nog eens krijgen? Gr. Sabrina. s.snel@home.nl

Jacqueline Geerlings schreef op 28-05-2012 20:30

Hallo Oma MarieJoze

Wij vinden het erg leuk als je ons komt bewonderen hoor Tong uitsteken en
we zijn al lekker gegroeid  Lachen

Trees schreef op 09-05-2012 08:20

Hoi daar,Lachen
Weer een paar mooie kittens gekregen.
Goed dat je de dametjes van Mistique houdt nu Mistique dicht gaat..zou ik ook doen.
Lieve groetjes  Trees
www.cattery-bebanaty.com

ina en jan – cattery hermoso schreef op 19-04-2012 11:55

hoi, wat een mooie site hebben jullie, en wat een prachtige maine coons mijn complimenten.
wij zijn een beginende maine coon cattery en kijken wat rond wij hebben al 2 prachtige mainecoons en wij zijn er dan ook nog niet presies achter wat het verschil is tussen de normale maine en de xxl maine coons, maar wij hebben dezelfde gedachtes als jullie qua fokken en het welzijn van de dieren.
ter zijne tijd willen wij ook zoon xxl hebben dus dat word nog even sparen ,maar wij houden jouw site wel in de gaten misschien kopen wij er wel een van jouw mits ze geen fam.lijn met de onze hebben want daar kijken wij ook naar.
als je een kijkje bij ons wil nemen kan hoor,onze website is http://catteryhermoso.webklik.nl

vriendelijke groeten van Ina en Jan

Brenda schreef op 17-04-2012 09:04

Hallo, voor het eerst bij jullie op de site gekeken.
Wat een mooie site en wat een geweldige mooie Maine Coon’s !!
Als ik de fotoos bekijk,wat hebben de beesten het fijn bij jullie 🙂

Wij hebben een Noor (3jr) en een Maine Coon van bijna een jaar.
En een hond van ruim 13 jr oud.
Mooi stel samen,ikzelf zou graag een Poly-Coon willen-met de tijd.
Dus ik hou jullie site in de gaten !

Groetjes Brenda

Paula / Puk en Terry schreef op 27-03-2012 15:15

Ooooooo, wat zijn die kleintjes weer om op te vreten, wat een heel mooi nestje. Geniet ervan.

Hier alles goed, echte draakjes met ze’n viertjes, maar o zoooooo lief, ben er erg blij mee.

Heel veel zonnige groetjes,

Kus van Puk en Terry.

Groetjes,
Paula

Michel Topma schreef op 03-03-2012 18:05

Hoihoi,

Ik heb op 25 maart van dit jaar een katertje gekocht bij jullie.
Wou toch even laten weten hoe gelukkig ik ermee ben.
Het is echt een schatje, hij is zo lief wil hem nu al nooit meer kwijt.

Het is echt een pracht beestje, net zoals de rest van jullie katten zijn.
Graag zou ik nog ik ééntje nemen, dus als het nestje geboren is, wil ik graag een afspraak maken om ze te bekijken.
Zal deze week nog even een foto sturen via de mail, kan kun je zien hoe goed hij het maakt.

Groetjes
Michel

Tineke van Booren, Cattery Chr schreef op 03-03-2012 14:15

Hallo,
We hebben elkaar vorige keer op de show getroffen en met elkaar gesproken.
Nu heb ik even op je homepage gekeken. Prachtige katten heb je.
Morgen ga ik naar de show in Tienen (Belgie). Ik hoop dat 2 van mijn dames weer mooi hun punt krijgen, dat zou wel erg leuk zijn. De jongste kan nog net niet voor haar punt gaan, maar ook hier zou het leuk zijn als ze goed uit de bus komt.

groetjes en wie weet tot ziens.
Tineke van Booren
Cattery Chriscoon
www.chriscoon.nl

Hermien schreef op 29-01-2012 12:51

Hoihoi,
Wat geweldig dat Onna en Humvee weer mamma en pappa worden………en Boaz (Watson) “grote broer”Stoer
Ben heel benieuwd wat voor vuurwerk ze dit keer gemaakt hebbenLachen
Het vorige nest was een echt Toverballen nest, met echte KANJERS……..
Dat weet ik uit ervaring ………. want één van die Kanjers ligt naast me.

Dikke Knuffff voor alle Skatjes.

Lieve Groet, Hermien.

Angelique schreef op 12-01-2012 21:27

Hoi hoi,
wat leuk dat je via evelien op mijn site bent gekomen.
En bedankt voor de complimenten over akima (kimmetje).
Vind jullie Victor erg mooi, ja de andere katten ook hoor : )
Maar hem net iets mooier hihi.
En zou inderdaad leuk zijn elkaar een keer te zien.
Een dieren vriend is ook mijn vriend he ……

Astrid schreef op 09-01-2012 20:27

Hallo, Sie haben eine sehr schöne HP und Ihre Katzen sind ein Traum. Ich war sehr gerne auf Ihrer Seite und werde bestimmt noch öfter mal vorbei schauen. Ich wünsche Ihnen weiterhin viel Freude und Erfolg mit dem schönen Hobby.
Es grüsst Astrid und die Oldmillriver Coonies
Lachen

Doffer annemiek schreef op 02-01-2012 19:59

wow, ik heb weer genoten van de mooie foto’s, vooral die van de main coon in de tuin overdekt met sneeuw, wachtend op wat dan ook, je voelt z’n spanning als je de foto ziet, geweldig.
Een heel goed en succesvol jaar met jullie coon’s en dat er nog maar meer gezonde, verassend lieve, grote en vooral mooie geboren gaan worden. Lots of love for everybody Bob en Annemiek.

Stefanie schreef op 26-12-2011 11:19

°★。˛ °.★** **★* *˛
˛ °_██_*。*. / .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜”*°••°*”˜¯`´¯˜”*°••°*”˜¯ ` ´¯˜”*°´¯˜”*°••°*”˜¯`´¯˜” *°
Wir wünschen Euch schöne besinnliche Weihnachtstage

Liebe Grüße

Stefanie u. Lothar

gertruud schreef op 01-12-2011 14:50

hallo mariejoze,

wat een prachtige coons !!!
en ik heb even gekeken naar je tuinafscherming wat een ruimte hebben ze geweldig.
wij hebben nu 2 coon katers van 6 maanden en we zijn zo verliefd op die 2 het is zo’n heerlijk ras,
héél ontdeugend ook maar zo lief.
volgend jaar willen wij ook de tuin afschermen maar we weten nog niet precies hoe.
we willen ze absoluut niet los laten lopen want ben veel te bang dat ze gestolen worden,
of erger !! dus we zijn druk aan het brainstormen.
we hebben een rode tabby en een zwarte tabby.
leuk om je foto’s te zien en de kleintjes die je nu hebt rondlopen,wat schattig toch,
dat kleine spul !!!!!!!!!

lieve groetjes gertruud.

Stefanie schreef op 01-12-2011 11:52

Hallo Mariejoze und Anno,

wir wünschen euch und euren 4-beinern eine schöne Vorweihnachtszeit.

Liebe Grüße

Stefanie  Zoenen

Emmie schreef op 08-11-2011 17:39

Hallo Mariejoze en Anno!
Wat een mooie cattery hebben jullie.
De kittens, poezen en katers zijn super mooi.
Groetjes,
EmmieLachen

Evelyn schreef op 04-11-2011 15:03

Hoi Mariejoze,

Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek. Jullie hebben ook erg leuke kittens op dit moment.
En niet alleen de kittens zijn leuk, maar ook de rest van jullie katten!Lachen
Heel veel plezier met de kittens.

Groetjes Evelyn en Walter
www.kyamara.nl

Sylvia schreef op 31-10-2011 12:36

Hallo Mariejoze,

Dank je wel voor het compliment 🙂 Je hebt zelf ook mooie Coons en
hele leuke kittens haha!
Veel succes met je mooie katten en kittens en wie weet…..
tot ziens!

groetjes,
Sylvia
cattery Ursinae

laura schreef op 28-10-2011 22:03

Wat een geweldige overkapping. Heb gelijk even gespiekt na het spreekuur!
Wat een ruimte en wat lekker licht. Echt super! enne.. wat een heerlijke foto van de hond en kat op de bank 😀

Fijn weekend!!

groetjes Laura

nancy cazaerck schreef op 20-10-2011 12:39

Hoi!

Ik zag net op de wesite het nestje van Skittels! Wat zijn ze allemaal schattig en mooi èn…het kan niet op…ook nog Poly!! Om nog maar te zwijgen van de mooie kleuren Verrast

Natuurlijk zal ik hen volgen…tortie vind ik ook zo mooi…

Groetjes,
Nancy

Hermien schreef op 09-10-2011 19:09

Hoi Mariejoze,
Gefeliciteerd met de baby´s van Skittels en Guus.
Wat een mooi nestje weer, veel geluk ermee.
Helemaal super, straks al dat kleine grut om je heen.

Dikke knuf voor Skittels.

Groetjes, Hermien

christina uit schoorl schreef op 09-10-2011 17:08

hoi marie-joze,
wat geweldig, drie mooie nestjes. gefeliciteerd met je baby-boom.
geniet ervan en sterkte met de drukte.
dat zal wel goedkomen.
groetjes,

Paula – Puk – Terry schreef op 06-10-2011 16:46

Hoi hoi,

Wat een prachtige poesjes zijn de nichtjes van Terry, zit gewoon te kwijlen en kan het niet geloven.

Wees maar trots op je kittens, geweldig ook de andere hoor, maar heb een zwak voor tortie’s, maar dat wist je al. Ik snap niet dat xannadu nog te koop is, ik
vind haar geweldig, zo’n leuk snoetje, daar val je toch als een blok voor, als het aan mij lach ……..

Nou lieve Marie – Jose kroelse en geef ze allemaal een dikke knuffel van mij.

Groetjes aan Kelly,

Gr,
Paula

Lusanne schreef op 02-10-2011 13:01

Hey Mariejoze,

Gefeliciteerd met het nestje van Tracy en Sylvester! SImson is oom geworden, echt super leuk! Als ik er nog een kitten bij kon hebben dan wist het ik het wel!

Succes met beide nestje overigens!

Hermien schreef op 01-10-2011 13:07

Mariejoze,
Gefeliciteerd, met het nestje van Tracy en Silvester… mooie baby´s.
Veel geluk met de kleintjes……..O ja, Boaz vindt ze ook geweldig vooral die twee katertjesKnipogen

Paula – Puk – Terry schreef op 01-10-2011 06:12

Goedemorgen,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe kittens.

Wat een heel mooi nestje van Tirza, die poesjes vind ik geweldig. Geniet er maar van.
Heel veel plezier en geluk ermee.

Groetjes en een kus van ons.

Joyce schreef op 30-09-2011 20:37

Van Harte met de kittens! Zoveel donkere! Ook met zilver erbij? Moet gauw komen kijken en dan weer even verliefd worden. Zie je gauw. Liefs Joyce

Nancy Cazaerck schreef op 27-09-2011 12:40

Proficiat met uw cattery en met al uw prachtige maine coons! Ik was prettig verrast toen ik door uw website bladerde!

Ik kan het ook niet nalaten om te melden dat ik poly kitten Xannadu een prachtige maine coon vind! Zo jong nog en al zo n uitstraling! Mooie snoet,mooie ogen,oren,noem maar op en haar kleur zwart-wit vind ik ook mooi! Past bij haar!Zoenen

Bij cattery Poespassions geldt inderdaad de zin “Maine Coons,…katten om trots op te zijn!

Ik zal uw website vanaf nu zeker regelmatig bezoeken!

Vriendelijke groeten,

Townsend schreef op 25-09-2011 14:38

Hallo!

Wij hebben ook 2 maine coons, niet van jullie cattery hoor. Ik zat even naar de foto’s te kijken en had een vraagje:

1) mag ik de foto’s gebruiken voor mijn rassenmap voor school? ik moet namelijk over het ras Maine coon een heel stuk schrijven.

2) mag ik die foto’s dan ook gebruiken voor mijn online rassenmapje-in-de-maak? Natuurlijk komen je copyrights etc. er bij te staan :).

heel erg bedankt! xxx Townsend

Jacqueline Geerlings Regeer schreef op 23-09-2011 16:24

Hoi MarieJoze en Anno

Van harte gefeliciteerd met de nieuwe ukkies van Josje , wat cool he 3 torties Tong uitsteken super mooi
Geniet lekker en ik kom gauw een keertje kijken

Groetjes Jacqueline
http://www.mainecooncatterycandymoon.com

Trees www.cattery-bebanaty.co schreef op 23-09-2011 08:14

Hallo Mariejoze,

Gefeliciteerd met het nieuwe grut. Een beste hap 7-stuks maar wel mooi hoor.
Ik kom gauw kijken hoor!
xxTrees

Hermien schreef op 22-09-2011 17:23

Hoi Mariejoze,
Van Harte Gefeliciteerd met de baby´s van Josje………
Heel veel geluk met het kleine grut, en een dikke knuf voor Josje en Victor.
Groetjes, Hermien

Evelien schreef op 22-09-2011 16:37

Hoi Mariejozé

Gefeliciteerd met je nieuwe nestje ,wat een mooi stel !!!en prachtige gewichten .
Geniet er maar van .

Groetjes Evelien van de Hillibilly’s

christina uit schoorl schreef op 22-09-2011 15:39

Hallo MarieJoze,
Wat heb je een mooi nestje van Josje en Victor. Ik hou ze weer goed in de gaten.Wat zullen ze mooi worden.
Dat wordt genieten de komende weken.
Met DeeJee gaat alles heel goed. Hij is zo prachtig en het is een superlieve rode kater.
We zijn hartstikke blij met hem. Het is een echte knuffel.
Veel plezier van het nieuwe nestje.
Groetjes en een grote knuffel van DeeJee.

Stefanie schreef op 16-09-2011 15:12

Hallo Mariejoze und Anno,

habe mir eben euer neues Freigehege angesehen.Das ist ja superschön geworden Lachen

liebe Grüße

Stefanie und die =^..^= Ihlwald Coonies =^..^=

 

janerijsdijk_4@hotmail.com schreef op 12-09-2011 18:25

hoi ben het baasje van waylo de rooie kater.hij is aan het verbleken en word steeds lichter maar is een donder.hij gaat 23 oktnaar een katten show wat ik heb belooft ben benieuwd hou je er wel van op de hoogte.gr jane waylo en evita

Hermien schreef op 05-09-2011 12:34

Hoihoi,
Hier even een berichtje van Boaz (Watson),wil even vertellen dat het heel goed met me gaat, heb het helemaal naar mijn zin.
Ze zeggen dat ik groei als kool………Ik ben de hele dag aan het helpen met alles overhoop te halen. Ze zoeken me nooit want ik ben altijd in de buurt en ben een echte kletsmajoor.

Ga snel weer verder met slopen en rotzooi maken…….. hahah…

Dikke knufff voor m’n paps en mams.

Greetz, BoazStoer

Jacqueline Geerlings Regeer schreef op 05-08-2011 15:37

Hoi MarieJoze en Anno

Wat weer schitterende mooie foto’s van de kittens van Mistique en Onna
Xena wordt steeds mooier en mooier Tong uitsteken , ik heb de foto’s
gekopieerd en opgeslagen op de laptop.

Zodra Nikita is bevallen kom ik bij je langs , koffie drinken
en baby’s knuffelen hahaha

Liefs Jacqueline
http://www.mainecooncatterycandymoon.com

anneke en jan schreef op 25-07-2011 17:13

hoi mariejose

dit is een mooie site

en je hebt mooie poesen allemaal en lief

nestje van onna ook heel mooi en ze groeien goed

warlock ook ziet er mooi en lief uit nog heel ff dan komt ie bij ons

groetjes anneke en jan

karin flötgen www.kitty-crazy. schreef op 20-07-2011 13:24

Hallo,

vielen Dank für euren Eintrag in unser Gästebuch!
Natürlich trieb mich die Neugier und ich startete
einen Gegenbesuch. Die Homepage finde ich sehr
gelungen und ich habe mich gerne hier aufgehalten
und werde bestimmt wieder mal vorbeisehen.
Glückwunsch auch zu den Kitten. Sie sind herzallerliebst.

Viel Spaß und Erfolg noch bei unserem schönen Hobby

 

 

Liebe Grüße

 

Hermien schreef op 12-07-2011 10:07

Wat heb je weer toppie foto’s geplaatst………en wat groeien ze hard……het zijn al bijna kleuters.
Ze zien er super uit…

Groetjes,

Fam Feenstra schreef op 12-07-2011 07:06

Wat een leuke foto ’s weer  Wolverine staat er mooi op Ze doen het super of niet?
Hoe is het met de bouw Klaar ?
Leek wel zo op foto
Wel blij mee zeker ? Kunnen de poesen weer vrij lopen
We komen gauw weer eens langs
groetjes fam feenstra

Hermien schreef op 26-06-2011 19:42

Hoi Mariejoze,
Bedankt voor je gastvrijheid vanmiddag vond het helemaal top.
Vond het geweldig je fantastisch katten te zien.
Ik ben heel blij met de kleine knuffelZoenen…..die over een tijdje bij mij komt wonen.

Lieve groet, Hermien.

Joyce schreef op 22-06-2011 19:30

OOOh, ze zijn mooi, leuke lap met zo’n ooglapje voor en mooie mannen met hele grote voeten. Ik heb ze niet in het echt gezien maar vind ze nu ook al zeer mooi.
En wat is die Xanno een plaatje, liever komen ze niet!!!!! Het is dat ik er geen kan hebben anders wou ik die.
Liefs Joyce

Paula – Puk & Terry schreef op 17-06-2011 13:53

Hoi hoi,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje, wat een mooie kittens. Fijn dat het nu gelukkig beter gaat met Mistique, was wel even schrikken zeker! Hoop dat ik Henk nog een keer zo gek kan krijgen, wil er echt nog 1 hihihi, met recht een verslaving.

Nou lieve mensen geniet ervan en hopelijk tot gauw!

Groetjes,
Paula

jane schreef op 11-06-2011 20:11

Lachenhallo mariejoze en anno  heb de foto s gezien wat word het al een lekker ventje he.de andere mogen er ook zijn hoor.vond het heel gezellig bij je en vooral toen je poezen riep dat ze allemaal aan kwamen stormen vond ik helemaal tegek.kijk er erg naar uit bekijk elke keer weer de foto s.gr jane

Annet schreef op 22-05-2011 17:01

Hallo Marie-Jose .

Dank je wel voor je attente berichtje op ons gastenboek.
En de complimenten voor onze kittens .
Ja het was een nestje om trots op te zijn.
Heb nog 2 meiden hier de jongens hebben hun nieuwe mandje al gekregen.

Ik kan je even niet voor de geest halen .
Maar je catterynaam is me zo bekend.
hebben we elkaar al eens ontmoet???
op show ofzo??
Maar ik heb even naar jullie site gekeken en zag dat je ook net een nieuw nestje hebt.
Ik moet zeggen die zien er geweldig uit.
heerlijk weer van dat kleine grut , dat is als alles goed gaat.
Maar zo te zien lukt dat aardig met die mooie gewichten.

gr Annet
Maine coon cattery Llysgwyn

http://members.casema.nl/davanduyvenvoorde/

Paula – Puk en Terry schreef op 22-05-2011 09:10

Hai,

Ik ben verliefd, ja echt op die blauw witte man, oooooo wat een schatje, jammer dat ik Henk niet meer zo ver kan krijgen, echt jammer, moet echt elke dag even kijken, wat een verslaving zeg hihihih.

Geniet van je kittens en wacht met spanning op de bevalling van de ouders van Puk.

Fijn weekend verder stuur je gauw weer wat foto,s.

Groejes en kus van ons. Xxxxx

Riet schreef op 17-05-2011 13:47

Hallo
Gefeliciterd meid.
En wat een plaatjes de kittens, maar ik had niet anders verwacht.
Jessy mag binnen kort ook weer en hoop dat ze net zulke mooie kittens geeft maar ook dat verwacht ik wel hoor hi hi.
En Blessed maakt hier de boel goed onveilig zoals het hoort, we zijn er zo gelukkig mee en net zoals Jes zit ze gelijk bij iedereen hier in het hart
Nou meid tot snel dikke knuf van mijn wereldwonders groetjes Riet en fam

Trees www.cattery-bebanaty.co schreef op 12-05-2011 19:24

Hoi Marie-Joze,
Een pracht nestje, jammer van het ene poesje.
Ik moet nog  1½ week wachten en dan mag Kaylee bevallen.
*SPANNEND* Gr. Trees

Jannie schreef op 09-05-2011 20:28

Wij hebben nu 4 nestjes – 15 kittens.
Zij zijn van een polykater. 10 kittens zijn polykittens. Het openbaart wel in verschillende vormen.

Rachelle schreef op 08-05-2011 19:17

Heey mams , wat zien de kittens van onna er geweldig uit !!! Echt een super nest !!! Dikke knuf van ons en we komen gauw op kraamvisite !

Paula / Barendrecht schreef op 08-05-2011 19:15

Hallo Marie-joze en Anno,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje, wat een mooie kittens zeg, geniet er maar van.

Groetjes van ons, kus van Puk en Terry.

angèle schreef op 25-04-2011 06:35

gelukkig maar dat volcan al weg is want we willen heel graag een oranje maincoon maar pas als het wat rustiger is in huis.
maar hij is zooo mooi dat we even twijfelde.
verder is de site ook heel mooi en we zetten hem zeker onder favorieten.

groetjes.

Aranka Sabo schreef op 24-04-2011 09:41

Hallo,ihr habt sehr schöne Katzen und die Kitten sind einfach süss.Wünsche euch noch schöne Osterfeiertage.
Liebe Grüße Aranka und die Coonies von der Aula Wiese.
www.arankasabo.beepworld.deLachen

christina uit schoorl schreef op 26-02-2011 11:11

Hoi MarieJoze,
Wat worden de kittens mooi. Ik heb je site weer even helemaal bekeken.
Het is echt geweldig in elkaar gezet. Als je naar jouw site kijkt, moet je echt even de tijd nemen.
Er is zoveel moois te zien.
Knuffels van onze mooie en verschrikkelijk leuke en lieve DeeJee.
We genieten heel veel van hem.
Groetjes uit Schoorl,

Sylvie schreef op 16-02-2011 09:46

Hallo Mariejoze,
We hebben de nieuwe foto’s van Vicious gezien, wat is ze mooi en wat heeft ze een lieve expressie!!
Ze zijn allemaal prachtig en Volcan heeft ook al een hele eigenwijze snuit.
Het is voor ons nog afwachten, maar we duimen!, want het is een schatje.
We houden contact.
Groetjes, Sylvie

Willeke schreef op 22-01-2011 17:50

Voor een ieder die een prachtige Maine Coon zoekt, moet je bij Mariejoze zijn!
We hebben zelf een prachtige kater, Max waar we enorm veel plezier van hebben.
Max is nu 6 maanden en weegt 4,9 kg.! Vanmiddag hebben we nog mogen genieten van alle aanwezige kittens…en ze zijn mooi! Veel succes met de volgende bevalling!

feenstra schreef op 21-01-2011 23:11

Hallo, complimenten voor jullie mooie kittens.
groet,

Harry.

Christa Adam schreef op 02-01-2011 08:15

Hallo Mariejoze,

wir wünschen Euch allen ein gutes Jahr 2011. Mögen Deine wünsche alle in Erfüllung gehen.

Lieben Gruß
Christa Adam und die Stolzenfeld Kaoten

Stefanie schreef op 25-12-2010 13:05

Eine Winternacht, wie ich sie
nie sah!
Die weißen Flocken fallen, fern und nah.
Die Luft ist still,
als atmet man kaum;
und Schnee bedeckt nun jeden Baum.
Die Winterruh, o
stört sie nicht!
Doch sehet dort ein helles Licht!
Es strahlt in dieser
Winternacht,
Gott hat das Heil der Welt gebracht!
Den Stern von
Bethlehem wir sehen,
er lädt uns ein zur Krippe zu gehen.
So silbern und
ruhig liegt die Welt,
der Stern der Weihnacht sie erhellt.

Wir wünschen euch schöne Weihnachtstage und ein glückliches Jahr 2011!

Stefanie, Lothar und Kinder und die Ihlwald Coonies

Champ Noord Nederland schreef op 22-12-2010 09:59

wij wensen u en uw familie en natuurlijk alle main coone`s hele fijne dagen

graag zien wij uw bestellingen in 2011 weer tegemoet

www.champ-noordnederland.nl

met vriendelijke groet

Jan Metselaar

Paula / Barendrecht – Puk schreef op 16-12-2010 18:44

Hai,

Wat is Terry een scheetje, nog een paar weekjes hahahahaha dan komt hij eindelijk naar Barendrecht.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond 2011.

Knuffel aan Terry.

Groetjes van ons.

Stefanie schreef op 13-12-2010 14:18

Liebe Mariejoze und Anno,Zoenen

wir wünschen euch und euren Kindern eine schöne Adventszeit.

Stefanie & family

P.S. In 3 Tagen werden unsere “Weihnachtskater und Kätzchen” geboren :o))))))

http://www.vom-ihlwald.de

Catarina schreef op 06-12-2010 08:45

Hello !!

Many thanks for your nice words in my guestbook.
Good luck with your beautiful cats and hope you have a lovely Christmas
Greetings Catarina S * Coppermines

Torill (N) Tojo Polaris schreef op 26-11-2010 13:21

Dear Mariejoze

I wanted to congratulate with all the kittens:-) They all look gorgeous! I have really enjoyed looking at all the photosLachen.

I wish you all a lovely weekend, and please give the proud father Victor lots of hugs & kisses from his family in Norway.

Lots of hugs

Torill

Milou schreef op 16-11-2010 14:30

Hoi Marie-José,

Wat weer een mooie nestjes en wat een diversiteit aan typetjes!
Super Trooper Bjorn en Stay Bono vormen een prachtig duo saampjes, helemaal leuk!
Het gaat erg goed met Aslan en Bommeltje, maar Bommel is niet meer zo’n tje. Het is een grote witte beer aan het worden. Geweldig! Aslan is het kindje van de twee en is ook een mooierdje met zijn grote pluimoren. Ze vormen een een trouw stel saampjes en gaan elke dag zij aan zij op expeditie, op zoek naar spannende projectjes. We zijn helemaal verliefd op onze beestjes en zullen snel wat foto’s sturen van onze dikke lieverds! Succes met de kittens en de zwangere poes die in december is uitgerekend!

Een hele dikke kus van Milou en Albert-Jan

Paula / Barendrecht – Puk schreef op 16-11-2010 13:30

Hoi lieve mensen,

Wat een mooie foto’s van jullie kittens zeg, wat een prachtige hobby hebben jullie.
Kijk erg uit naar ons bezoekje en ben erg nieuwsgierig naar Terry ( Twister ). Fijn
dat we via de foto’s alles een beetje kunnen volgen.

Tot zondag, kus van Puk en een kus aan de kleine man.

Groetjes,
Paula

Anja Karanfilyan schreef op 12-11-2010 10:20

Hello to the netherlands,
thank you very much for your nice words in our GB :0)) Naturally I give them back to you !!!
And perhaps…… we will meet in the future ;0)) Many hugs from Germany…..
Anja and Cats

www.silentshadows.eu

Stefanie schreef op 10-11-2010 17:28

Hallo nach Holland,

herzlichen Glückwunsch zu den neuen kitten. Sehr schöne Babys Lachen

Mein Favorit ist Under Cover. Wenn wir euch besuchen solltest du, bevor wir gehen, eine Taschenkontrolle bei mir machen KnipogenLachen

viele liebe Grüße

Stefanie und die Ihlwald Coonies

Maya schreef op 06-11-2010 09:32

Wat een mooie nestjes. Ik moest lachen toen ik de kittens van Apie zag. 1 van de katertjes is precies Apie. Super! Gefeliciteerd.

Petra van der laan schreef op 28-10-2010 06:44

Hallo heb jullie site even bekeken en heb er erg van genoten..
Super mooie poezen ben gelijk verliefd!!
Kom zeker weer terug om te kijken..
Als je in de buurt ben van Saturn de parketborstel is binnen…
Groetjes Petra (Saturn)
Zoenen

Erwin schreef op 15-10-2010 20:04

Wat groeien ze hard die kleine draken.
Foto’s zijn echt heel erg mooi Lachen
We komen snel weer kijken.
Groetjes, Erwin

elly en gertjan schreef op 02-10-2010 19:16

hai,

We vinden de rode kater er heel mooi uitzien op de foto, en kijken uit naar wanneer we hem kunnen zien.
Leuk dat we het op deze manier kunnen zien en bij houden.
groetjes elly en gertjan

Riet schreef op 22-09-2010 22:48

HAllo
En jeetje meid wat een schitterende kittens .
Maar eerlijk ik had niet anders bij jullie verwacht hi hi.
Ik blijf de foto s volgen en ben benieuwd hoe ze worden maar zoals altijd zullen ze wel uitgroeien tot plaatjes
Groetjes riet cattery Crazy babs

elly en gertjan schreef op 22-09-2010 19:56

Hartstikke bedankt voor het plaatsen van de nieuwe foto’s.Zo kan ik alles een beetje volgen.
leuk hoor!!!!

groetjes

Chelise schreef op 21-09-2010 19:20

Hoi,

Ik volg jullie site nu al een tijdje en was heel benieuwd naar de nieuwe kittens.
Het zijn echt dotjes om te zien, gefeliciteerdLachen. Mijn vriend en ik willen over een tijd
twee Main Coon katertjes. We hebben al gezien dat jullie veel zorg en moeite aan
de beestjes besteden en wij overwegen om ze dan bij jullie te halen.
(wij wonen in Roosendaal-Brabant tegen de grens van Belgie … hihi)

Veel succes met de lieve poezebeesten, en je zal zeker nog wat van ons horen
in de toekomst.

M.V.G.
Chelise Bal

John schreef op 21-09-2010 16:50

Gefeliciteerd hoor!

Maya schreef op 20-09-2010 10:29

Gefeliciteerd met je nieuwe nestje.

Josje heeft echt goed haar best gedaan. Jottumbs zal blij zijn te horen dat hij oom is geworden van 8 geweldige kittens Lachen

Groetjes van ons allen en een kopje van Jottumbs

nathalie schreef op 29-08-2010 20:02

hallo,bedankt voor je complimenten in mijn gastenboek met de 10 kittens gaat het super ze groeien goed en mama is een uitstekende geweldige moeder

ik ben erg trots op der!

ps:jullie coons mogen er ook wezen hoor en ook veel succes met onze hobby:d

Nicole – ITALY schreef op 01-08-2010 08:19

Nice cats!! Congratulations!!  🙂 Bye bye from Italy

www.double-d-coon.it

rachelle schreef op 07-07-2010 21:39

heey mams , wat zijn ze al groot aan het worden !!!!
ik mis ze nu nog erger !!! snik snik Huilen, als ik straks terug kom dan herken ik ze niet meer !!
Wenkbrauw ophalenhele mooie foto van nuts trouwens !Lachen

dikke kus rachelleZoenen

riet schreef op 27-06-2010 12:39

Hallo

En wat hebben jullie weer schitterende kittens hi hi en natuurlijk gaat mijn hart weer uit na de kittens die bij jullie blijven hi hi peggy sue is een plaatje en ook onna is echt schitterend maar de andere zijn ook plaatjes hoor hi hi ik zou zo wel weer een kitten willen.
Met Jessy gaat het super het buikje begint aardig te groeien word mijn eerst poly nesje ben zo benieuwd hi hi .
Ze heeft hier ieders hart gestolen en slaapt nog steeds boven mijn hooft hi hi soms kletst ze me de oren van mijn hooft maar ik kan er geen genoeg van krijgen nogmaals bedankt dat ze hier mocht komen wonen.
nou meid we spreken elkaar groetjes Riet en een mega knuf van mijn wereldwonders

Joyce schreef op 16-05-2010 22:53

Prachtige kittens, ook die in Hoofddorp, wat een schatjes, gaat helemaal goed en kom gauw kijken.
Liefs JoyceZoenen

Paula van Vugt / BARENDRECHT/Z schreef op 05-05-2010 21:09

Wat een mooie maine coones en een mooie site, top gemaakt. Zal deze site zeker in de gaten houden
, want ikben op zoek naar een mooie man of vrouw voor bij mijn 2 andere poezen.

Ga zo door.

Groetjes,
Paula

BEATA ANDRES schreef op 19-04-2010 10:19

HALLO
IHR HABEN WUNDER SCHUNE KAZEN
WUNSCHE VIL GLUK DA MIT
GRUSE AUS POLEN

www.insulacat.republika.pl

Torill schreef op 13-04-2010 10:42

Dear Mariejoze

Congratulations with the kittens!Lachen
I am really looking forward to see how they develop.
Wish for you a lovely time with the kittens .

Give the mother and Victor + babies a big hug from Norway.Lachen

Lots of hugs
Torill

Diana Schilperoort schreef op 10-04-2010 17:46

Hoi Marie Joze,

Ik was even benieuw waar Just Beauty P. gebleven is? Ik had erg veel interesse in haar vorig jaar, maar had helaas financiele pech en kon haar net kopen, weet je nog? Ik las op je site dat je haar zelf zou houden, maar kan nergens foto’s van haar vinden. Hoe is het met haar? Ik zou het leuk vinden om te zien hoe ze is uitgegroeid. Ze is nog steeds mijn droompoesje..Lachen

Hartelijke groet,
Diana Schilperoort
Maine Coon Cattery het Schilperoortje
www.coonkatten.nl
info@coonkatten.nl

Cattery leukothea schreef op 03-04-2010 19:21

Hallo jullie hebben een hele mooie site met prachtige maine coons
sucses er mee

www.catteryleukothea.nl

Lachen

Stefanie schreef op 03-04-2010 13:47

Hallo Mariejoze und Anno

wir wünschen Euch ein schönes Osterfest und viele bunte Ostereier Lachen

Weiterhin viel Glück, Erfolg und Gesundheit für eure Zucht.

Alles Liebe Stefanie, Lothar und die Ihlwald Coonies Zoenen

http://www.vom-ihlwald.de

‘Regy van Abeelen schreef op 31-03-2010 13:46

Hoi Mariejoze,

Bij deze even een berichtje van onze Storm (jullie Mika). Het gaat geweldig goed met hem, hij groeit als kool, zit super mooi in zijn vacht en heeft een geweldig karakter, is speels en aanhankelijk.
Ook met onze andere kat Spike kan hij het heel erg goed vinden, wij zijn dan ook heel erg blij met hem.
We sturen gauw een paar leuke foto’s van hem, kunnen we jullie een beetje op de hoogte houden.
Bedankt voor deze lieve kat, het is echt een schat.

Groeten,

Regy, Berry en de kids
Storm en Spike

wilco mosterd / sweet-rialto’s schreef op 16-03-2010 17:33

hoi ,
heb je site eens rustig bekeken , erg mooi en jullie hebben een paar prachtige katten !
leuk dat je ook een dochter hebt van mijn ex kater EC. maier max zur waldemaine.
succes verder.

gr wilco , sweet-rialto’s

http://members1.chello.nl/~w.mosterd

Elena Leaena schreef op 26-02-2010 17:37

Very beautiful coons 😉 thank you for your message on my gb 🙂

Brigitte de Groot schreef op 25-02-2010 18:39

Hallo Marie Joze en Anno,
Ik wil jullie even de groeten doen van Keiko (bij ons Mara genoemd)
Het gaat helemaal geweldig met haar, de honden (ondertussen 2 D.Herders en 1 bobtail) en de overige katten
Ze is erg nieuwsgierig en zit dus overal met d’r neus vooraan.
Het is een echte dame aan het worden.
Viktor is een super kater geworden hoor,heel mooi.
Heel veel succes met je komende planningen
Lieve groeten uit Nijmegen
Ton en Brigitte

BEATA ANDRES schreef op 10-01-2010 23:17

HALLO

WUNDER SCHUNE MAINE COONS  !!!
UND AUCH GANZ SCHUNE SAITE !!!

GRUSE AUS POLEN

www.insulacat.republika.pl

Christa Adam schreef op 24-12-2009 20:25

Hallo Mariejoze,
wir wünschen Ihnen Ihrer Familie und den Süßen Vierbeiner eine
schöne Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr.
Viele liebe Grüße
Christa Adam und die Stolzenfeld Kaoten

     www.von– stolzenfeld.beep.de

Stefanie schreef op 22-12-2009 10:28

Liebe Mariejoze, lieber Anno,Zoenen

Frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins Jahr 2010. Viel Glück und Gesundheit und weiterhin so schöne Kitten wie bisher.
Viele Grüße Stefanie und die =^..^= Ihlwald Coonies = ^..^=

Stephanie schreef op 20-11-2009 11:29

Hallo !!!!
durch Zufall habe ich Ihre Seite gefunden,
Ihre Homepage und auch die Samtpfötchen
sind wunderschön.Ich wünsche Ihnen viel
Freude mit unserem gemeinsamen Hobby.
Ganz liebe Grüße aus Maxdorf (Germany)
von Stephanie und den Rising River cats.

LOES schreef op 17-11-2009 11:14

GOEDEMIDDAG

IK BEN VIA DE LINK OP RIET HAAT WEBSITE BIJ U GEKOMEN,EN HEB VOL BEWONDERING U SITE BEKEKEN.PRACHTIGE POEZEN HEEFT U OOK VEEL INFO OVER DE POLYDACTYL,VIND HET OOK SCHITTERENDE POEZEN,ZELF HEB IK MAINE COON EN NOORSE BOSKAT,MAAR WIL IN DE TOEKOMST TOC WEL WEER ENE MOOIE MAINE COON ERBIJ,HOOP DAT IK U VERDER OOK NOG EEN KEER MAG BELLEN OF MAILEN,U KUNT OOK EEN KIJKJE OP MIJN WEBSITE NEMEN,
MVG EN HOUDOE LOES

Amanda schreef op 17-10-2009 12:52

Hoi Mariejoze en Anno,

Wat een rot bericht over het laatste nestje Huilen, ik wens je heel veel sterkte en geluk toe met de laatste 2 kittens. Hopelijk redden die kleintjes het alsnog met jouw goede zorg.
Ik zal aan jullie denken en hou me vingers, benen en al het andere wat me lichaam gekruist kan houden gekruist voor een goede afloop.
Hou je taai.
Groetjes, ook van Marcel.

Stefanie schreef op 06-09-2009 18:00

Hallo Mariejoze und Anno,Lachen

herzlichen Glückwunsch zu eurem schönen neuen Jungen. Victor wird sicherlich mal ein ganz toller, großer Kater 🙂

Viele liebe Grüße

Stefanie und family =^..^=

Marian en Rene schreef op 03-09-2009 14:42

Hallo Mariejoze,
bedankt voor je berichtje.
Geijk maar even bij jouw op de site gekeken.
Nou jij heb er ook een paar hele mooie lopen en dan zeker Victor is
helemaal super.
En je kittens zien er ook goed uit.
Nog veel succes en wie weet tot ziens op een show of zo.

Groetjes Mar en Rene
www.catplanet.net

Miriam Muller schreef op 30-08-2009 13:23

Hallo Mariejoze,

Wat leuk om ook eens op jouw website rond te kijken en te ontdekken dat we nog meer gemeen hebben dan  onze liefde voor de (Poly) Maine Coons.Jullie hebben ook kippen,Koi’s en honden.
Tot ziens op de Cats and Tulips show!
Groetjes,
Miriam Muller
Cattery Siduroy.

Karin Sandbergen schreef op 26-08-2009 19:55

Wat leuk dat jullie een deel van het artikel over polydactylie op jullie site hebben staan! Ik heb het nl. (op verzoek van Pawpeds) vertaald van het Engels naar het Nederlands en goede vriendin van me heeft mijn vertaling geredigeerd. Ik hoop dat het bruikbaar is voor jullie.

Ines schreef op 24-08-2009 13:19

Hello,
You have a nice homepage and lovely coons.
I Love your
Jessy-Baby!!!!!!!!!!
I wish you and your coonis the very best for the future!

Ines
http://vom-enzenberg.de.tl
mc-vom-enzenberg@web.de

Ivo & Linda schreef op 23-08-2009 00:32

Hoi Mariejoze en Anno,

Alles goed daar in het noorden ?
Wat zijn we verliefd op al jullie mooie coontjes, we vinden het geweldig !
We kunnen niet wachten op onze prachtige meid Kaimana.
We zijn allebei hartstikke gek op haar, wat een schoonheid.

Tot snel en veel knuffels aan de coontjes.

Groetjes Ivo & Linda

Susanne schreef op 22-08-2009 11:03

Hallo,

Thank you for your lovely worlds in my homepage.
I see your great sites and lovely maine coons!! I wish you lot of joy, happiness and success in your breeding and living with these lovely maine coon cats.

Kind regards and best whishes from
Susanne and her little Hunters 🙂

http://www.royal-hunters.de

Laura van de dierenkliniek schreef op 17-08-2009 19:24

Hallo Mariejoze,

Wat een geweldige site heb je! En wat heerlijk al die kittens!
Het wordt weer kwijlen als de kittens van Mistique geent moeten worden.
Geweldig dat alle kittens van Mickey een huisje hebben. Scheelt weer wat zorgen voor later.

Gelijk heb je, de kittens van Mistique zijn geweldig! Ben helemaal verlieft op Jellybean.
Maar ja, we hebben thuis 9 katten en zolang ik thuis woon denk ik dat ik geen kans maak op
zo’n mooi katje te hebben.

Zoals ik al zei, als ik op mezelf woon dan kom ik zeker bij je langs!Lachen (woon trouwens ook erg dichtbij zie ik nu!)

Tot over een weekje!

Groetjes Laura
(die met zwart haar)

van de dierenkliniek NN.

 

Marzus schreef op 30-07-2009 13:01

Wat een mooie foto’s, ze zien er prachtig uit. Ik weet wel wie ik zou kiezen. Maar ja… het is helaas niet mogelijk in dit hondenhuis.
Veel sterkte voor maandag en ik spreek je.
Marzus (i.p.v. Je zus)

Sylvia Meurer schreef op 28-07-2009 21:21

Hallo,

ich bin über ein anders Gästebuch hier gelandet und habe eine klasse Homepage
und super tolle Coonies vorgefunden. Vorallem der Poly Wurf hat es mir sehr
angetan. Bei diesem könnte ich echt schwach werden 🙂
Wir wünschen euch alles Liebe und Gute bei der Aufzucht der Kleinen und bei
unserem gemeinsamen Hobby.

Viele liebe Grüße senden
Sylvia und Morand Meurer und die
Maine Coons of Mystic River (www.mc-of-mystic-river.de)

L.Kovacs schreef op 18-07-2009 18:44

Hallo,

endlich komme ich zu einem Gegenbesuch,
herzlichen Glückwunsch zu Ihren tollen Katzen.
Der Wurf von MicMacSchamen hat es mir besonders angetan.

L.Kovacs
http://www.maine-coon-bayern.de

Celesta schreef op 17-07-2009 22:56

Hey meis,
Wat zijn je babies toch geweldig!! Word er enorm hebberig van:))
vooral je tortie/white poly meisje Tong uitsteken
Dat hebben mams en paps weer goed gedaan!!
Geef ze maar een knufje van mij..
xx
Celesta
Ormedons Maine Coons

Evita schreef op 17-07-2009 12:15

Hallo,

Wauw! Wat een geweldig mooie poezels en superdotjes van kittens lopen er bij jullie rond zeg! Ben helemaal hoteldebotel van de polykittens van Mystique!!! Super!
Succes met de cattery en veel genietplezier met de kittens!

Groetjes,
Evita Hendriks
Cattery Qaletaqa
http://qaletaqa.webs.com

Silke schreef op 07-07-2009 12:06

Hello,

I love your Kittens 🙂 I got a passion for polys.
StoerHave a nice Summer!

Many purrs from Germany
Silke and the Battle Creek Cats!
Lachen
www.battle-creek.de

Joyce schreef op 01-07-2009 00:28

Leuk om ze allemaal te zien, het gaat goed he? Ik kan niet wachten om ze allemaal te mogen vasthouden.
Joyce

Diana Schilperoort schreef op 30-06-2009 15:50

Ohhhh Wat een mooie foto’s van de poly kittens!
Ik ben helemaal verliefd, dank je nogmaals dat ik een optie op de high white poly tortie dame mag hebben!
De naam met een J… ik zou zelf geloof ik voor Joya gaan; vreugde..Lachen

Groetjes en ik bel je om een afspraak te maken!
Diana Schilperoort

Sabine schreef op 29-06-2009 19:06

Goeieavond,
ik kon het niet laten een berichtje achter te laten na het zien van zoveel prachtigs! Wat een mooie verzameling katten en geweldige kittens. Vooral het nestje van Mystique is het helemaal!
Groetjes,
Sabine en Hendrik

cattery Fierce Creatures

Cattery Recati: Tanja van Rij schreef op 26-06-2009 21:34

Hi Mariejoze,

Bedankt voor je leuke berichtje in mijn gastenboek!
En wat heb je veel en prachtige kittens!!!
Ik vind vooral het poly nestje erg leuk (natuurlijk 😉 en dan met name de lapjes met wit vind ik heel erg mooi.

Ook leuk hoe je dat doet met het hele voorgeschiedenis en bevallingsverhaal erbij. Net of ik er zelf een beetje bij ben geweest.

Nou heel veel plezier met al dat grut.

Spinnende groetjes,
Tanja

www.recati.nl

Susanne schreef op 20-06-2009 11:26

Hoi Mariejoze,

Dank je wel voor je leuke berichtje in mijn GB:-)
Ik heb natuurlijk ook even jouw site bezocht, je hebt erg
mooie kattenkinders en ook erg leuke kittens, vooral
het zwart smoke katertje:-)
Ik wens je heel veel geluk, gezondheid en vreugde toe
met onze gezamelijke hobby:-)

Groetjes Susanne
www.east-avenue.nl

kelly schreef op 18-06-2009 08:55

gefeliciteerd met de kittens

Joyce schreef op 31-05-2009 22:56

Ben blij dat het goed gaat met die nieuwe prachtige kittens.
Ze zijn erg apart van kleur.
Hoop ze gauw te kunnen vasthouden. Ben ook benieuwd naar de rest. Wat is Humvie mooi geworden zeg!
Veel liefs Je zus

Martina Gotschke schreef op 10-04-2009 19:27

Hallo,

Senden ganz liebe Ostergrüße aus Österreich.
Ihr habt wirklich wunderschöne Coonies. Wünschen euch weiterhin viel Freude und Erfolg mit euren Fellnasen.
Bis bald
Martina,Roman & Coons
www.thunder-coons.at

Christa Adam schreef op 08-04-2009 20:45

Wir wünschen Ihnen ein schönes Osterfest.
Christa Adam und die Stolzenfeld Kaoten

Carola schreef op 27-02-2009 15:44

hallo marie Joze,,

Wat leuk dat je even langskwam, we hebben elkaar ook wel een aan de telefoon gesproken, je hebt prachtige coons,  mistique is prachtig, ben zelf ook dol op tortie’s

groetjes en tot ziens

www.freewebs.com/coonsbedazzled

Christa Adam schreef op 20-02-2009 00:38

VerlegenHallo MarieJoze,

bin mal wieder zu Besuch auf Ihrer schönen HP gewesen.

Ich bin total von Kiara`s Fire begeistert. Sie ist wunderschön.

Ich wünsche Ihnen alle alles Gute und bis bald.

Viele liebe GrüßeLachend

Christa Adam und die Stolzenfeld Coonies

www.von-stolzenfeld.de

anno schreef op 20-02-2009 00:38

Gefeliciteerd met je nieuwe poesje  ze is prachtig!!!

Steffi schreef op 20-02-2009 00:38

Hallöchen!!
Bin durch Zufall auf deine HP gekommen.
Großes kompliment für die tolle HP und den wunderschönen Tieren.
Ich wünsche weiter für die Zukunft alles Liebe und Gute.
Liebe Grüße
SteffiCool

www.brightdiamond.de

Wouter & Melanie (coon casa) schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo Mariejoze,

Dank je voor jouw lieve en leuk berichtje in ons gastenboek!!

Wij hebben jouw site ook bekeken en vinden dat je mooie coons hebt met leuke stambomen 🙂 Het lijkt ons ook gezellig om je een keertje te ontmoeten. Wij zijn in ieder geval in Haarlem op 18 januari, maar als je een keertje in de buurt bent, dan ben je van harte welkom.

Wij wensen jou een gezond, gelukkig en gezellig 2009!

 

groetjes,

 

Wouter & Melanie

www.cooncasa.nl

 

Tanja schreef op 20-02-2009 00:38

¸.•*´¨`*•.¸(¯`v´¯)¸.•*´¨`*•.¸
*********.`•.¸.•´**********
Egal, wie ich es dreh´ und wende es ändert
nichts daran,
bald schon fängt ein Neues an.
Freud und Leid war dabei
egal- es ist vorbei.
Was steht vor der Tür?
Was mag es sein, was bringt man mir?
Auch das muss jetzt noch nicht belasten,
besser ist es, mal zu rasten,
ein bisschen zu verweilen,
anstatt ständig nur zu eilen.
Ein bisschen innehalten, hier und jetzt
so dass für dieses Jahr zu guter letzt ein
bisschen
Ruhe einkehrt und Besinnen
dann kann ein neues bald beginnen.
¸.•*´¨`*•.¸(¯`v´¯)¸.•*´¨`*•.¸
*********.`•.¸.•´**********
WÜNSCHE EUCH ALLEN EINEN GUTEN RUTSCH INS
JAHR
__000000____0000000____0000000_____0000000
_00000000__000000000__000000000___00_____00
_00____00__00_____00__00_____00___00_____00
______00___00_____00__00_____00____00____00
_____00____00_____00__00_____00_____0000000
____00_____00_____00__00_____00__________00
___00______00_____00__00_____00___00_____00
_00000000__000000000LK000000000___00_____00
0000000000__0000000____0000000_____0000000

Liebe Grüsse Tanja

Sarina schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi MarieJoze.

Pebbles doet het super bij ons, het is echt gezellig in huis met haar erbij.

Ze komt elke keer lekker met ons knuffelen, en als onze wekker ’s ochtends gaat komt ze aan de deur krabben om ons goed wakker te maken. Ik zal me waarschijnlijk nooit verslapen, haha!

Jullie moeten in Januari maar eens komen kijken in pebbles haar nieuwe gezellige huisje.

Fijne Feestdagen!

Liefs Sarina & Ronald.

Tanja schreef op 20-02-2009 00:38

Verzaubert liegt in Weiß die Welt, 

noch immer fallen Flocken,

verhüllen sanft das Sternenzelt,

von ferne läuten Glocken.

In Frieden dieser Winterpracht

erwarten wir die heilge Nacht

und hoffen fest am Jahresende,

dass alles sich zum Guten wende.

Wir wünschen Euch schöne Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr. Kus

Viele liebe Grüsse
Tanja

Judith en Ben schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo MarieJoze en Arno….

Wij hebben een hele mooie krabpaal gekocht, dus laat Guus maar komen, Bram vindt de krabpaal geweldig en zit op zijn favoriete plek…… Wij kunnen niet wachten tot dat Guus komt, en nog even over jouw site, hij is geweldig met heel veel informatie en hele leuke mooie fotoos….

Tot morgen…..

groetjes Ben en Judith

 

Joyce schreef op 20-02-2009 00:38

Ziet er weer prachtig uit de kittens, ik had ze natuurlijk gezien toen ze nog een stuk kleiner waren maar wat zijn ze mooi geworden, zeg! Vooral al die donkere, wat een mooi profiel. Je hebt er oog voor, dat zie je zo.

Ga zo door!

Veel liefs Joyce en Dewi

sabrina schreef op 20-02-2009 00:38

hallo luitjes

we hebben een hele grote krabpaal gekocht met wel 9 zit/ligplaatsen,dus hotspot en hintje mogen al wel komen!

ik zag dat er een optie is op honey,mooi kan ik ophouden te twijfelen,het is zo’n schatje,maar toch was ik gelijk verkocht van hintje

we kunnen niet wachten

ik hoop dat we nog eens langs kunnen komen,maar of dat lukken gaat..

fijne sinterklaas

Christa Adam schreef op 20-02-2009 00:38

Eine schöne Adventszeit wünscht Ihnen Christa Adam und die Stolzenfeld Kaoten

Liebe Grüße aus   – D -Essen  NRW

www.von-Stolzenfeld.de

Aleida schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo,

Wat een leuke site is dit! En natuurlijk; wat een prachtige coons! (heb stiekum een oogje op Honey)

Graag zou ik in de toekomst een coon willen hebben. We hebben al twee hele leuke huisdieren; onze held op sokken: Diesel de engelse bulldog van 2 en Miepje, onze huis-tuin-en-keuken schilpadpoes. Miep is nu ongeveer 14 jaar. Hopelijk kan ik te zijner tijd mijn ega overhalen om toch weer een 2e kat in huis te hebben. Na het overlijden van Joep, is Miepje toch niet helemaal meer de zelfde.
Maar goed, dit wordt een heel verhaal hahaha.
Ik ga de site in de gaten houden en wie weet wat de toekomst ons brengen zal…

Veel succes met de cattery!
Mvg,
Aleida Croes

christina en henny schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi Mariejoze Kus en Anno Cool,

Wat is jullie site mooi geworden. Wat een mooie foto’s van de Coons. De kittens worden ook geweldig en groot.

Knuffels van onze Deejay. Hij weegt nu 7,6 kilo. Hij is prachtig.

Groetjes uit Schoorl.Smile

sabrina schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi, wat is de site mooi geworden!

groet Sabrina

Carl en Serge schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi Marie,

Het was erg gezellig vorige week, nog bedankt voor jullie gastvrijheid, het was zeker de lange reis waard.

We kijken hier allemaal erg uit naar de komst van Giovanni, tot snel!

 

Groetjes Carla en Serge

sabrina schreef op 20-02-2009 00:38

hoi, wat een gezellig huis en wat een mooie grote en lieve main coons hebben jullie daar rond lopen.

Ik kan wel zien dat je echt geniet van je pracht katten en dat je ze een waardevolle en lieve basis meegeeft.

We kunnen niet wachten om de 2 lieve kittens in ons huis te verwelkomen.

We komen zeker nog eens kijken met de kids!

Gabi en Jasper schreef op 20-02-2009 00:38

Zaterdag was gezellig, en wat een ontzettend mooie poezen heb jij er lopen.

We komen zeker nog weer, maar dan nemen we er 1 mee :D.

Groetjes Gabi en Jasper

Petra Vegt schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi Mariejoze,

Bedankt voor het gastvrije welkom. De twee uren die we bij jullie zijn geweest, zijn omgevlogen! Wat een prachtige kattenfamilie heb je. Het lijkt me heerlijk om 13 weken lang 10 van die knuffeltjes om je heen te hebben.

Volgend jaar zie je me zeker weer en dan ga ik niet weg zonder één van jouw prachtige kittens.

Groetjes,  Petra

Greet Brantsma schreef op 20-02-2009 00:38

Wat hebben jullie mooie katten en kittens, vind vooral Genesis helemaal geweldig zou ik zo ophalen 🙂

En wat een vreselijk sneu verhaal van Diva 🙁

Heel veel succes met jullie katten

groetjes

Greet

Brenda schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo,

Ik heb mijn oog laten vallen op Hint

Wat een mooi poesje.

Ik hoop snel een reactie op mijn mail te krijgen.

Groetjes Brenda

Ben en Judith schreef op 20-02-2009 00:38

Ohhhhh…..

helemaal vergeten, je hebt schitterende maine coons, en in het bijzonder Guus……

groetjes

Ben en Judith schreef op 20-02-2009 00:38

Hai Marie-Joze,

Wij vonden het gisteren erg gezellig bij jullie, wij zijn erg gastvrij ontvangen.

Ik heb het geld overgemaakt voor Guus.

Wil je je mail-adres even doormailen naar mij.

groetjes van ons……..

Goedele schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo,

Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. Jullie hebben eveneens mooie katten.  Je ziet gewoon dat ze met liefde verzorgd worden.  Het nestje van Neela is prachtig, vooral Honney heeft ons hart gestolen.Groetjes en hopelijk tot ziens

Goedele

mainecoon@dreamcatchers.telenet.be
http://dreamcatchers.telenet.be

Martina Gotschke schreef op 20-02-2009 00:38

Hello,
You have very wonderfull cats and a very nice cattery . I can see it al lookes very nice.
I wish you all the best for the future.
With best regards from Austria
Martina Roman & Thunder-coons crew 🙂
www.thunder-coons.at

Monique schreef op 20-02-2009 00:38

Hoi Marie Joze,

Wat zijn je baby’s allemaal mooi zeg ! En allemaal van die lekker gewichten, daar mogen Ayana’s baby’s een puntje aan zuigen want ik heb nog nooit zulke kleine ukkies gehad. Ik wens je ook sterkte met het verlies van Diva’s baby’s, wat een verhaal zeg, dat wens je niemand en al zeker zo’n lieve mamapoes niet toe. Gelukkig heeft ze het wel gered 🙂 Een geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen. Liefs van Mo van cattery The Phantom of Maine

rachelle schreef op 20-02-2009 00:38

heey mams !!

mooi hoor de kittens , de meiden en ik hebben erg moet lachen om een paar foto’s !

cheyenne en savanna zeiden allebei tegelijk heey het lijken wel cavia’s !! hahahahahaha sorry hoor absoluut geen belediging, maarja je weet wat ze zeggen he over kinderen , die spreken de waarheid (ahum ahum!!)

veel succes met verkopen maar dat moet niet zo moeilijk zijn ,

 

love you kuskuskus ! rachelle en kids !

Kus

robina en manuel schreef op 20-02-2009 00:38

hoi Mariejoze

bedankt voor je leuke complimenten, we zijn erg trots op onze coontjes, ik moet trouwens zeggen dat jullie site er ook erg spannend uit ziet hoor !!prachtige babies, veel geluk en succes met de cattery, het ziet er allemaal erg liefdevol uit, Super !!Lachend

Clarianne schreef op 20-02-2009 00:38

Hee Mariejoze!!

Want een mooie site en wat een prachtige coontjes!! Super dat als je het niet erg vind komen we je mooie poezen is bewonderen…

 

Liefs Claartje

Trees schreef op 20-02-2009 00:38

Nou ja, het is maar goed dat we vanmiddag niet konden, want je had je handen vol. Weer gefeliciteerd met je 2e nestje.

Ik bel je xxxxTrees

Celesta schreef op 20-02-2009 00:38

Wat een prachtige babies heb je daar MarieJoze!!
Ben erg benieuwd naar hun ontwikkeling,
maar ze zullen vast net zo mooi worden als paps & mams 🙂

xx
Celesta
Ormedons Maine Coons

Trees schreef op 20-02-2009 00:38

Hey, Smilewat een dotjes van Penny-Lee. Ze heeft het goed gedaan voor de eerste keerKus. Klasse.

XXTrees

robin schreef op 20-02-2009 00:38

hee mams&paps!

 

de site is heel mooi geworden!  en ben heel benieuwd naar penny

haar kittens!

 

kus robin

Tanja Rausch schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo,
beim stöbern
durch das Netz bin ich mal wieder auf dieser wunderschönen Homepage mit
super schönen Coonies gelandet. 😉 Mit Sicherheit war ich nicht das
letzte Mal hier und wünsche euch alles Liebe und Gute bei unserem
gemeinsamen Hobby.

Viele Grüße sendet euch Tanja Rausch und die Majestic Soul Fellnäschen!

www.mainecoon-saarland.de

Sandra schreef op 20-02-2009 00:38

Wat heeft de website een mooie update gehad zeg! Ziet er netjes uit zo! Leuk ook hoe de foto’s bij elke pagina geladen worden en je een overzicht ziet.

Dikke knuffel uit Joure!

Joyce schreef op 20-02-2009 00:38

Zoooo, poepie chic hoor. Leuke foto’s en Mister staat er ook op! Moet ik D vertellen, ze zal trots zijn. Alleen kadertje kittenss/baby’s werkt bij mij niet. Klopt?

Veel liefs vanuit Belgie xxxxxxxxx

Stefanie und Lothar schreef op 20-02-2009 00:38

je heb een hele mooie site –  um es mal auf holländisch zu sagen Knipoog

viele  liebe groetjes aus Bad Segeberg

 

Stefanie, Johanna, Chrisoph, Lothar und die Ihlwald- Mainecoons

http://www.of-lantean-dreams.n schreef op 20-02-2009 00:38

hiLachend

je heb een hele mooie site

goed gedaan Knipooghoop je gauw te zien op een

show

groetjes gre

Monique, cattery The Phantom o schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo Marie Joze,

Je site ziet er hardstikke mooi uit !! Ik hoop dat de komende nestjes prachtig worden !!

Groetjes van Monique 🙂

 

Marijke van der Kolk schreef op 20-02-2009 00:38

Hallo Marie Joze,

Wat ziet je site er mooi uit, gefeliciteerd!!
En drie nestjes op komst, gezellieg!

Groetjes,
Marijke
Cattery Pamuzinda

rachelle schreef op 20-02-2009 00:38

heey mooi mam, zo de website , ziet er echt heel professioneel uit ! ik hoop dat we elkaar snel weer zien , ik mis jullie !!!

dikke kus van rachelleKus

Celesta schreef op 20-02-2009 00:38

Hey mensen de website ziet er harstikke mooi uit!!
Goed gedaan hoor Lachend
We spreken mekaar  Tong uitstekend

xx
Celesta
Ormedons Maine Coons

trees schreef op 20-02-2009 00:38

hai, wat een mooie site isVerbaasddit geworden. Veel beter zo. En veel leuke foto’s. En Xavier Cooldie kent er wat van..hij weet van wanten.

Ben héél benieuwd wat er allemaal komt!!

groetjes trees